A Cloud9 és a TSM is megjelent egy animeben

Az e-sportok világa folyamatosan nő, így egyre több helyen lehet velük találkozni, ezúttal a TSM és a Cloud9 jelent meg a Little Witch Academy nevű animeben.

A Smoothie által twitteren megosztott kép alapján egy elég részletszegény hősválasztó fázist láthatunk a két csapat között, ahol nem csak a játékosok, de még a subok is megjelennek. Az állás jeleneg 6 - 5, láthatóan a Cloud9 vezet. Ez lehet a srácok leghosszabb szériája, hiszen 11 meccs után még mindig nyomják.

Visszavágott a kis vietnami csapat a TSM-nek, az SKT dominál - MSI 1. nap összefoglaló

Ennél több 3 betűs rövidítést nem tudtunk volna a címbe rakni.

A cameo megjelenés a Little Witch Academia 18. részében látható, ahol a kis tanoncok egy játékot néznek éppen, de a játék - érthető jogi dolgok miatt - nem a League of Legends. A játék neve Wild Hunt, vagyis Vad Vadászat és a lényege, hogy ki tud több szellemet elfogni 12 nap alatt. 

Azt nem igazán tudni, hogy mért pont ezeket a játékosokat illetve csapatokat választották, akik egyébként a tavaszi döntőt is játszották, de az biztos, hogy legalább egy LoL rajongó van az alkotói gárdában. 

Csatlakozz az Esport1 közösséghez!

Maga az anime egy Akko nevű, friss boszorkány képzéséről szól, aki szeretne jól teljesíteni ebben a bentlakásos iskolában. Talán nem a legmegszokottabb hely ez a LoL felbukkanására, de aki a LoL mellett az animeket is szereti, az biztos örült neki.

Egyébként nem ez az első alkalom, hogy a játék valamilyen formában megjelent egy animeben, hiszen a Zettai Karen Children: The Unlimited-ben elég valószínű, hogy a CLG tulajdonosát láthatjuk, vagyis HotshotGG-t. Az arcszerkezet is gyanús, de mindez párosítva a fekete CLG pólóval már szinte biztos, hogy ő az.

Ti milyen szokatlan helyen találkoztatok már a League of Legends-el, ahol nem vártátok volna?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!