A Baron lopás elmaradt, de Perkz azért odapörkölt a GAM-nak - videó

A Baron lopás elmaradt, de Perkz azért odapörkölt a GAM-nak - videó

Egy megnyert csapatharc után a GAM egyből ráment a Baronra, Perkz-nek viszont volt pár keresetlen szava hozzájuk.

Ígéretük szerint a G2 mindent megtett azért, hogy összeszedi magát az MSI-re, ez többé kevésbé sikerült is, hiszen jelenleg fej-fej mellett második helyen állnak a Team WE-vel, valamint a Flash Wolves-al. A Gigabyte Marines ellen sikerült győzniük, de nem volt egy könnyű mérkőzés, hiszen ők maguk is követtek el hibákat. Szerencséjükre, valaki szinte mindig résen volt, hogy ezeket valahogy korrigálja.

Huni: "Én vagyok 2017 legjobb toposa"

Az SKT kétség kívül a legjobb csapat a világon és ezt nem is rejti véka alá a csapat toposa, Huni sem az MSI-n adott interjúja alapján.

Így tett a midesük, Perkz is, miután egy teamfightot elvesztettek, a 29. percben, amiből a GAM egyből a Baronra fordult, hiszen ők mindössze egy embert vesztettek szemben a G2 hármával szemben. Még Trick-et is kiszedték, ezért joggal gondolhatták, hogy ez egy egyszerű Baron lesz, további áldozat nélkül. Perkz máshogy látta a helyzetet és érkezett is teleportja segítségével. A Baron nem tudta már időben ellopni, sőt még próbálkozni sem, de két emberről sikeresen leszedte az erősítést, míg ő maga csodával határos módon elmenekült.

Bátor dolog lenne azt mondani, hogy ezt előre így tervezte, mindenképp közre játszott a szerencse is, hogy például Bard erősített támadása pont CD-n volt, ami minden bizonnyal elvitte volna, de a látványosságából ez mit sem vesz el.
Csatlakozz az Esport1 közösséghez!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!