Szemet gyönyörködtető Cosmic Reaver Viktor skint készített az egyik rajongó

A Riot-ot sok minden miatt lehet kritizálni, de az art csapatukért biztosan nem, de néha még nekik is fel lehet adni a leckét, mint ahogy azt Sirhaian'Arts is tette.

Mint az egyik elsődleges bevételi forrásuk, a minőségi skinek elkészítése egy nagyon is fontos feladat, azt is lehetne mondani, hogy az art csapat viszi a hátán a céget kis túlzással. Időről időre pontosan rátapintanak a lényegre, hogy mi az amire az emberek igazán harapni fognak, ezt az évek alatt jól kiismerték már.

Rammus, Malzahar és Heimerdinger ráncfelvarrást kap

Riot Meddler fejlesztői posztja szerint Heimerdinger és Rammus frissítése már közel jár a végcélhoz, Malzahar-ra viszont még várni kell.

Néha azért nekik is lehet újat mutatni, vagy legalábbis az ő szintjüket elérni, így tett a Cosmic Reaver Viktor hőskinézet készítője is, Sirhaian'Arts. A skin elkészítése még a szokásosnál is nagyobb munka volt, mivel a hőskinézetet nem a LoL kliensében csinálta meg, szóval nem egy hagyományos kozmetikáról beszélünk. Az egész játékkörnyezetet saját maga építette fel a Unity engine segítségével, szóval minden amit a videóban láttok, környezet, pálya, mozgás, képességek, vagy a HUD az Sirhaian saját kezének alkotása. A hasonlóság viszont félelmetes, hogy mekkora precizitással alkotta újra az Idézők szurdokát, Viktort és persze Katarinát.
Csatlakozz az Esport1 közösséghez!
Az egész művelet nagyjából 60 munkaórába telt, elmondása szerint elég sokat szenvedett a projekttel, ami várható, hiszen a nulláról csinált meg mindent saját maga. A hőskinézet ötletét  a deviantart-on Ikleyvey által közzétett rajza adta, erre alapozta a saját design-ját.

Azt még hozzá kell tenni, hogy napi szinte rengeteg fanart készül, rengeteg saját készítésű háttér, animáció, illetve játékon belüli tartalmak is, amiket aztán a Riot vagy felhasznál vagy nem. Az itt bemutatott kinézethez hasonló munka viszont kevés van, mert tényleg nagyon részletgazdag maga a modell is, a képességei pedig elég látványosak, az meg már csak hab a tortán, hogy ezt mind egy ember készítette. 

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!