Gólzáporos meccsen jutott a New Hungary a magyar kupa döntőjébe - VIDEÓ

Gólzáporos meccsen jutott a New Hungary a magyar kupa döntőjébe - VIDEÓ

10 gól a 2 meccsen, megvan az első HPCL kupa döntősünk!

Parázs meccset játszott egymással a New Hungary és a Reunion FC a HPCL Cup döntőjébe jutásért, az oda-visszavágós rendszerben az első meccs 5-1, a második 2-2 lett az NH javára, így Karikáék játszhatnak a Magyar Kupa fináléjában! 

Pedig jól kezdett a Reunion: Tippi (Leikaf) remekül szerzett labdát a 16-oson belül 4 védő között, majd egyből mattolta a kapust. A New Hungary azonban nyomott, Karika fejese révén a félidőre egyenlítettek, majd a szünet után beindult a henger, Király, Dávid és Zsolti is betalált, a végeredményt pedig Karika állította be. 

A második meccsen megint a Reunion kezdett jobban, egy kivágni próbált labdába beleálltak a támadók, a lecsorgót pedig Stoli küldte rá, védhetetlenül, megszerezve ezzel a vezetést a csapatnak. Még a szünet előtt kettőre növelték az előnyüket a srácok, Bruce Lee-t teljesen egyedül hagyták középen, aki köszönte szépen. Kapaszkodtak a piros-fehérek, két gól kellett. Viszont még a félidő előtt büntetőhöz jutott a New Hungary, Karika pedig nem hibázott. Ez nagyon jól jött nekik a szünet előtt, majd a második játékrész végére meglett az egyenlítés is, így a New Hungary jutott a HPCL Kupa döntőjébe!

Természetesen a finálét is igyekszünk majd elhozni nektek élőben, szóval kövessétek továbbra is az Esport1-et!

Csatlakozz az Esport1 közösséghez!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!