Hivatalos: KennyS és shox a legjobb duó!

Hivatalos: KennyS és shox a legjobb duó!

Így ért véget a HTC 2v2 bajnoksága.

Tegnap éjjel véget ért a HTC 2v2 Invitational torna, ahová Európa talán legjobb CS:GO duóit hívták meg, hogy összemérjék tudásukat célzási képességben és lerakó visszafoglalásokban. Nézzük mi is történt a második, egyben utolsó napon!

Így telt a HTC 2v2 első napja - Összefoglaló, videó

dan1 | 17/05/14 09:50 Mint arról már írtunk, a HTC és a PGL szervezésében megrendezésre került Bukarestben a "hagyományostól" egy kicsit eltérő, 2v2-es verseny, aminek az első napjának a végéhez értünk. Nézzük, mivel telt a nap. Idén ismét összecsapnak a legjobb célzású játékosok. Már az első mérkőzésen hatalmas sztárok csaptak össze.

A vasárnap 10 órakor induló második nap első felében a csoportkör végét nézhettük meg. Mindkét csoportból 2-2 duó juthatott tovább a rájátszásba, így izgalmakból nem volt hiány. A kiesők között ígéretes párosok további játékáról kellett lemondjuk, hiszen siezed és s1mple párosa csak a szintén kieső juliano és zAAz ellen tudtak nyerni a csoportkör alatt. A másik csoport kiesői között a meglepetésre győzelem nélkül kieső Happy és ScreaM duó mellett a Heroic nikoja és juggija is távozásra kényszerült. 

Innen pedig jöhetett a rájátszás, ahol vigaszágas kiesési rendszerben játszottak a két fős csapatok. A négy továbbjutó a következők voltak:

  • XANTARES & Calyx
  • shox & kennyS
  • cajunb & aizy
  • rain & NiKo

A francia sztárduó megállíthatatlannak bizonyult a rájátszásban, ahol veretlenül menetelhettek a döntőig, ahol cajunb & aizy képében találtak ellenállásra, de a felső ágról érkező G2-nak pálya előnye is volt, így elég volt egyetlen pályát megnyerniük a Bo3 mérkőzésen, melynek eredménye 2:1 lett. Tehát shox és KennyS bebizonyította, hogy valóban ők a legjobb sztárduó jelenleg és ezzel hazavihették a főnyereményt jelentő 20 000 dollárt és a két darab HTC Vive-ot is! Ráadásul shox másodjára nyert ilyen rendezvényen, hiszen tavaly ő nyerte meg a PGL 1v1 versenyét is.

Természetesen ahogy tavaly, most sem a verseny hanem a szórakoztatás volt a legfontosabb, amit kitűnően teljesítettek a műsorvezetők, nézzétek meg:

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!