Így állnak a magyar CS:GO csapatok a régiós versenyeken!

Így állnak a magyar CS:GO csapatok a régiós versenyeken!

Összefoglaló a magyar csapatok nemzetközi eredményeiről.

Szépen, lassan telik az idő és ezzel együtt közeledik azoknak a nemzetközi ligáknak a vége, melyekben magyar csapatok vesznek részt, így most összefoglaljuk nektek, hogyan is állnak jelen pillanatban a csapatok!

Elő a popcornt: itt a májusi CS:GO program magyaroknak!

Májusi CS:GO programok magyar játékosoknak és nézőknek egyaránt! Lesznek PGL Minor selejtezők, SEC Nemzeti csoportkör, és Balkan Pro League, mindezek magyar résztvevőkkel!

Balkan ProLeague Season 2

Meglepetésre a HoP vezeti jelenleg a BPL csoportkörét, melynek első 4 helyezettje jut be az offline rájátszásra. A cikk publikálása előtt kicsivel játszották le meccsüket a Saltbee ellen, így azzal együtt 14 mérkőzésükből 12-t le is játszottak már.

Ez azt jelenti, hogy nem sok lehetőségük lesz már pontok gyűjtésére, de 50% feletti mérlegre lesz szükségük a jelenlegi állások alapján, vagyis fontos lesz a további meccseket is bezsebelniük. Ám 7-5-ös mérlegüket tovább szépítve már igen esélyesek a rájátszásra!

A liga másik magyar csapata, a Sensei nem szerepel valami túl jól: 10 meccsből csupán egyet sikerült begyűjteni, ez pedig már láthatóan nem lesz elég a rájátszásra.

Adria Masters Season 1

Ismét két magyar szereplő képviseli hazánkat ebben a ligában, melyek közül a Budapest Corvini tűnik eredményesebbnek. Továbbjutottak csoportjukból, ahol a már feloszlott exDarkPassage és az Outlaws is szerepeltek, szóval nem volt könnyű dolguk.

Innen már a LAN döntő a cél, amit a belgrádi PlayIT-en rendeznek meg jövőhét szombaton. Ehhez azonban át kell jussanak ellenfeleiken a rájátszásban, ami nem lesz egyszerű menet az ellenfelek névsora alapján, de akár még sikerülhet is!

A másik magyar csapat ismételten a Sensei volt, azonban ők elvéreztek a csoportkörben, ahol nem éppen a legbarátságosabb sorsolás várt rájuk: a Binary Dragons-Bpro páros egyértelműen a régió legjobbjainak számítanak, ám meglepetésre a BD sem jutott tovább, hiszen az orosz Impossible együttese lekörözte őket.

Dél-Kelet Európai Bajnokság (SEC) Season 5.

Itt két csoportban összesen három magyar együttes szerepel, nem meglepő módon az eddig említett háromról, azaz a HoP-ról, a Sensei-ről és Budapest Corviniről van szó. Egyelőre igen kevés meccs zajlott le a ligában, így hosszútávú következtetéseket nem érdemes levonni az eredményekből. A magyar csapatok eddig 1-1 mérkőzést játszottak le, várhatóan mindhárman jól szerepelnek majd a továbbiakban.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!