LoL, CS:GO, FIFA: közvetítésdömpinggel várunk benneteket ma este!

LoL, CS:GO, FIFA: közvetítésdömpinggel várunk benneteket ma este!

Négy csatorna és négy összecsapás vár rátok ma este, magyar csapatokkal és DeadFox-szal.

Bőséges e-sport-felhozatallal várunk benneteket a mai este folyamán: négy különböző csatornán négy különböző összecsapást nézhettek majd, ahol a hazai CS:GO, LoL és FIFA csapatok mellett DeadFox és a HellRaisers meccsét is megnézhetitek!

CS:GO | HellRaisers vs. Penta (18:00) | esl_esporthucs

Osztályozó meccsekkel folytatódik az ESL Pro League ötödik szezonja: a HellRaisers és a Virtus.pro helyeire a Penta és a BIG pályáznak. Deadfoxéknak első körben előbbi csapat ellen kell megvédeniük tagságukat az első vonalban egy Bo3 összecsapáson.

LoL | WiLD vs. Different Dimension (18:00) | esporthulol

Nehéz helyzetből várja a folytatást a WiLD CoolerMaster a SEC ötödik szezonjának nemzetközi csoportkörében, hiszen 4 meccsből mindössze egyet sikerült eddig megnyerniük. Ma sem lesz könnyű dolguk: a csoportot három győzelemmel vezető görög Different Dimension eSports lesz az ellenfél.

LoL | THR vs Team HoP (~21:30) esporthulol

Két magyar gárda csap össze az ESL SEC következő körében, ahol nagyon fontos lesz a kimenetel, mivel mindketten jelenleg két győzelmen és egy vereségen csücsülnek. Ez a csoporton belül egy megosztott második helyet ér, mert az első helyen is egyenlőség van. Aki ma nyer, az csatlakozhat az elsők közé a csoportban. 

FIFA | 1860 Kisfröccs vs. CreativeFutbol (HALASZTVA, SZERDA 21:40) | Esport1 Facebook

Egyenes kieséses szakaszába fordul az FVPA Bajnokok Ligája sorozata, ahol végül egy magyar csapatnak sikerült kivívnia a továbbjutást a csoportmeccseken. Az 1860 Kisfröccs ellenfele a nyolcaddöntőben a H csoportot megnyerő német CreativeFutbol lesz.

UPDATE: A FIFA BL meccs el lett halasztva, az új időpont szerda 21:40!

Izgalmakban tehát nem lesz hiány, várunk titeket ma este a fenti csatornákon!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!