E-sport versenyek is lesznek a Tottenham új stadionjában

A londoni futballcsapat 3 millió fontot kaszálna minden egyes rendezvénnyel.

Jól sikerült a Tottenham Hotspur számára most vasárnap a White Hart Lane búcsúztatója, a londoni futballcsapat ugyanis 2:1-re legyőzte a Manchester Unitedet a Premier League 37. fordulójában, ami egyben utolsó meccsük volt régi stadionjukban - a Lane 118 év után zárta be a kapuit.

A Spurs a következő szezont a Wembley-ben tölti majd, új stadionjuk pedig várhatóan 2018 szeptemberére készül el, több mint 60 ezer férőhellyel. De hogy jön ide az e-sport? Úgy, hogy a Tottenham ilyen rendezvényeket is szeretne majd tartani új otthonában.

A 800 millió fontból épülő új stadionban csúsztatható lesz a pálya, így bármikor eltüntethetik majd azt a nézőtér alá egy koncert vagy másfajta rendezvény esetén. Utóbbiak között pedig a videojátékok is szerepet kapnak majd, amiben egyben új bevételi forrást is lát a Spurs, hiszen eseményenként 3 millió font extra bevételre tehet majd szert a londoni klub.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



Üzlet - Ezért vagyunk oda még felnőttként is a kisautókért (X)

A kisautók a gyerekek kedvenc játékai közé tartoznak. Azonban sok felnőtt szívében is különleges helyet foglalnak el. Sokan közülünk emlékeznek arra, hogy milyen örömmel játszottunk ezekkel a szépen kidolgozott játékokkal, és hogy mennyire büszkék voltunk a gyűjteményükre.

Üzlet - Ismerjük meg a fő burgonyafajtákat!

Talán nem túlzunk, amikor azt mondjuk, hogy a burgonya az egyik legfontosabb növényünk, főként azért, mert rendkívül sokféleképpen lehet felhasználni. Alkalmas emberi fogyasztásra, fontos nyersanyaga az élelmiszer- és a gyógyszeriparnak.