Használsz Wizardot? Akkor ez a te napod!

Használsz Wizardot? Akkor ez a te napod!

Használsz Wizardot, de alig esik? Itt a lehetőség egy hatalmas lootra!

Tovább zakatol a Clash Royale vonat, nemrégiben írtunk a Double Elixir Challenge-ről, most itt egy újabb, a Wizard Card Challenge!

Mindnyájunk kedvenc kihívása visszatér az arénába!

Uacute;jra itt a Double Elixir Challenge, mutatjuk a részleteket!

Ahogy azt már megszokhattuk, folyamatosan változó szabályokkal állnak elő a Supercelles arcok, hogy mindig izgalmasak legyenek a kihívások, a céltól függetlenül. A mai Challenge egy sokaknak kedvező rendszer szerint zajlik, te magad állíthatsz össze egy paklit, amelybe a játék összes kártyája közül választhatsz! Bizony, amelyik kártyát még nem találtad meg, azokat is használhatod, sőt, a szintbeli különbségektől sem fog fájni a fejed, ezeket is kiegyenlíti a játékmód.

Clash Royale

A díjazás egy kicsit szűkebbre lett szabva, lévén, hogy a maximális győzelmek száma 6-nál lett kitűzve. 2 győzelem után 5, 4 után 10, a maximális 6 győzelemnél pedig 15 kártya jár. Fontos viszont, hogy még mindig 3 vereséget szenvedhetünk el, ez nem csökkent arányosan a győzelmek számával.

Ha nem sikerül jól a szereplés sem kell keseregnetek, az üzletben összesen 150 Wizarddal lehettek gazdagabbak, természetesen jó adag aranyért cserébe.

Clash Royale

A verseny csütörtök reggelig tart, szóval ne vesztegessétek időtöket, indítsátok a Clash Royale-t és nyerjen a jobbik! Találkozunk az arénában ;)

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!