Egyetlen győzelem kell a HellRaisersnek a Pro League-ben maradáshoz!

Egyetlen győzelem kell a HellRaisersnek a Pro League-ben maradáshoz!

A VP verő BIG lesz az ellenfél, mutatjuk, hol tudjátok nézni!

Tegnap lezajlott az ESL Pro League feljutási szakaszának első napja, ahol a Virtus.pro-BIG mérkőzést megelőzően 18:00-tól a HellRaisers és DeadFox csapott össze a nemzetközi játékosokból összeverbuvált PENTA ellen, így most röviden összefoglaltuk a meccs legfontosabb történéseit!

Vért kell izzadnia Deadfoxéknak, ha bent akarnak maradni az ESL Pro League-ben

Ma este elindul a háromnapos harc az EPL helyekért.

Train (16:7)

A PENTA választhatott elsőként pályát, melyet azóta valószínűleg kétszer is megbántak, hiszen a vonatos pályán igen csúnyán alulmaradtak a HR ellen. Az első félidőben magabiztos CT oldallal bizonyította rátermettségét DeadFox és csapata, 12:3 szerepelt az eredményjelzőn.

A második félidőben nagyon erős teljesítményt kellett volna produkálnia kRYSTAL csapatának a visszatéréshez, ez pedig csak hellyel-közzel valósult meg: a pisztolykört elvesztette a PENTA, majd a 18. körben 14:3-nál sikerült megnyerni egy kört, amit még kettő követet. 14:6-nál azonban a HR gyorsan magához tért, így rövidre is zárták a mérkőzést egy nyerték-bukták helyzetből, tehát 16:7-tel véget ért Train DeadFoxék javára.


Összesített statisztika a két pályáról

Overpass (16:6)

A második pályán, melyet a HellRaisers választott, kellett volna összehoznia a PENTA csapatának az egyenlítést, azonban ismét nehéz helyzetbe kerültek. Bondikék legjobb pályáján ugyanis nem sok babér termett a számukra: ismét 12:3-as félidőt hozott a HR, ezúttal terror oldalon!

A második félidőben ugyan sikerült megszerezni a pisztolykört és az azt követő két kötelező kört kRYSTALéknak, de ebbe csak ennyi fért bele ezúttal. Az első fegyveres kört megnyerte a HR és innentől nem volt megállás, így ismét egy gyors meccset zártak, ezúttal 16:6-os eredménnyel.

Ez azt jelenti, hogy ma este a HellRaisersnek meg lehet a bent maradás a BIG ellen, ahol ismét Bo3-ban kell bizonyítani a Virtus.pro-t helybenhagyó német csapat ellen! Magyar közvetítés lesz, méghozzá itt!

Élő videó megtekintése innen: ESL_esporthuCS – www.twitch.tv

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!