Csalódást keltő Pasháék teljesítménye, egy meccsre vannak a kieséstől!

Csalódást keltő Pasháék teljesítménye, egy meccsre vannak a kieséstől!

Még mindig nem megy a lengyeleknek az online liga.

Tegnap lezajlott az ESL Pro League feljutási szakaszának első napja, ahol meglepetés vagy sem a Virtus.pro-nak sikerült alulmaradnia a német BIG-gel szemben. Nézzük hogyan is történt mindez!

Vért kell izzadnia Deadfoxéknak, ha bent akarnak maradni az ESL Pro League-ben

Ma este elindul a háromnapos harc az EPL helyekért.

Inferno (16:12)

Az első pályát a BIG választotta, így ehhez mérten jól is szerepeltek rajta. Az első félidőt 9:6-ra sikerült megnyerniük úgy, hogy a VP kezdhetett az előnyösebbnek vélt CT oldalon. Azonban ez a szoros eredmény egyáltalán nem írja le azt, hogy mennyire dominálta a félidőt a német gárda: okos és kiegyensúlyozott támadókörökkel tudtak felülkerekedni ellenfelükön, akiknek leginkább szerencséjük és egyéni teljesítmények hoztak le 6 kört.

A második félidőre fordulva már sokkal szorosabbra alakult a mérkőzés. 12:12-re tudott feljönni a Virtus.pro hála egy magabiztos B támadásnak, ám a következő force körben tabseN hármat is tudott lőni P250-nel, ami annyira fontos megmozdulás lett, hogy gyakorlatilag önmagában eldöntötte a pálya sorsát így a következő 3 kört is be tudta húzni a BIG, ezzel 16:12-es eredménnyel zártak Infernón.

Cobblestone (16:14)

A lehető legszorosabb első félidőt produkálták a csapatok kábelen, 8:7-es állással sikerült zárni a támadó oldalon kezdő VP előnyére. Erre a pályára már NEO-nak is sikerült feléledni, aki az előzőn a szerver leggyengébb játékosa volt. Az egyik legszebb megmozdulás ebben a félidőben mégsem hozzá, hanem keevhez köthető:

A második félidőben tovább tudta növelni előnyét a VP, miután az első fegyveres kört megnyerték további négyet húztak be. Azonban nex nem hagyta ennyiben és egy hármassal visszahozta csapatát a játékba 13:11-es állásnál. Ezt követően a BIG nagyon feltámadt, a következő 6 körből ötöt is lehoztak így bezsebelve a második pályát is, ami azt jelenti, hogy 2:0-ás összesített eredménnyel bizony elverték a Virtus.pro-t.

Ez pedig nehéz és kellemetlen helyzetbe hozta őket, hiszen egy esetleges vereséggel ma este már búcsút is inthetnek az ESL Pro League 6. szezonjának a lengyel veteránok!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!