Az imádott és gyűlölt mexikói focióriás is belép az esportba

Az imádott és gyűlölt mexikói focióriás is belép az esportba

Nagy terveket szövöget mexikó legnagyobb labdarúgóklubja, a Club América.

"Ódiame Más", vagyis "Utálj még jobban" - így hangzik a Club América egyik nem hivatalos, szurkolói szlogenje. Nem véletlen, hiszen Mexikó legsikeresebb és legnépszerűbb futballcsapatáról van szó, amit ennek megfelelően rengetegen gyűlölnek is egyben - főleg persze a rivális klubok szurkolói.

Ez a sportegyesület döntött most úgy, hogy belép az esportba: nemrégiben a Twitteren jelezték, hogy "fontos bejelentéssel" készülnek az esport kapcsán.

A tizenkétszeres bajnok futballcsapat - amely egyébként történelme során még sosem esett ki a mexikói első osztályból - egyelőre még nem árulta el, hogy melyik virtuális sportágak iránt érdeklődik. Ám ha az európai sportegyesületek eddigi tevékenységeiből indulunk ki, akkor egyértelműen a FIFA indul a legjobb esélyekkel. Hamarosan minden bizonnyal többet is megtudunk majd!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - Ezért vagyunk oda még felnőttként is a kisautókért (X)

A kisautók a gyerekek kedvenc játékai közé tartoznak. Azonban sok felnőtt szívében is különleges helyet foglalnak el. Sokan közülünk emlékeznek arra, hogy milyen örömmel játszottunk ezekkel a szépen kidolgozott játékokkal, és hogy mennyire büszkék voltunk a gyűjteményükre.