Újdonság a láthatáron: jön a Deck Importálás! Mutatjuk, hogy fog működni

Újdonság a láthatáron: jön a Deck Importálás! Mutatjuk, hogy fog működni

A következő frissítés több új funkciót is tartalmazni fog.

A Blizzard bejelentette, hogy a Hearthstone soron következő frissítése több új funkciót is tartalmazni fog. Vágjunk is bele ezek ismertetésébe: lássuk, mit tartogat majd a következő update!

Questek a barátokkal

Tavaly egy rövid ideig már volt hasonlóra lehetőség, mostantól azonban alapfunkcióvá válik: Friendly Challenge keretein belül is meg lehet majd csinálni immáron a küldetéseket. Még egy ok, amiért érdemes lesz feltölteni a barátlistát, hiszen a napi questek jóval könnyebben kipörgethetőek lesznek, ha kölcsönösen segítetek egymásnak.

Jön a Deck Importálás

Kapunk egy teljesen új funkciót is, ez pedig a Deck Importing, vagyis a pakliimportálás, amivel nagyon könnyűvé válik a deckek megosztása és másolása. Nagyon egyszerűen működik majd.

A frissítést követően a paklidat jelképező portrét kiválasztva a "Convert to Wild" lehetőség alatt felbukkan majd egy "Copy" opció is. Ha erre rákattintasz, akkor a vágólapodra kimásol egy decklistát, ami így néz ki, ha bemásolod valahova:

A leglényegesebb rész a kiemelt kód a lista alatt, ami önmagában tartalmaz minden fontos információt. Ha valahonnan kimásolsz egy ilyen kódot (tehát éppen a vágólapodon van), és elkezdesz egy új paklit csinálni, akkor a Hearthstone automatikusan felkínálja majd az importálás lehetőségét. Felmerül a kérdés: mi van akkor, ha nincs meg bele minden lapod? Ez nem akadály, hiszen - a paklireceptekhez hasonlóan - ilyenkor a játék felkínálja majd a lehetőséget, hogy helyettesítsd ezeket másokkal.

Ha már paklilisták: apró változtatás, hogy mostantól nem kerül majd külön sorba, ha egy lapból egy golden és egy nem golden verziót használsz.

A Deck Import funkcióval a gyűjtemény és a paklik menedzselése is jóval könnyebbé válik, hiszen mostantól elég lesz a paklilistákat tárolnod valahol, nem feltétlenül kell ott lenniük készen a játékban, ha éppen nem játszol velük.

Az említett újítások várhatóan egy-két héten belül fognak bekerülni a játékba - ti mit gondoltok róluk?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!