VIDEÓ - Így gázolt át az EnVyUs Tracere a teljes Meta Athenán

VIDEÓ - Így gázolt át az EnVyUs Tracere a teljes Meta Athenán

Íme a mérkőzés legemlékezetesebb megmozdulása EFFECT-től.

A Rogue után tegnap az APEX Season 3 másik európai résztvevője, az EnVyUs is megkezdte a szereplést koreai Overwatch-tornán, akik mindenképpen revansban gondolkodnak, hiszen azok után, hogy az első szériát megnyerték, a második szezonban csak a Top 8-ig jutottak.

Nem mondhatjuk, hogy könnyű összecsapással indult az EnVyUs szereplése, hiszen első ellenfelük az a Meta Athena volt, mely a második szezon talán legnagyobb felfedezettjének bizonyult, és végül egészen a Top 4-ig menetelt. Taimou-ék azonban bizonyították, hogy igenis képesek lehetnek újból felvenni a versenyt a legjobbakkal: a mérkőzést végül ők nyerték 3:2 arányban.

A meccs megmozdulása az EnVyUs egyetlen koreai játékosához, EFFECT-hez köthető, aki 2:2-es állásnál őrületes darálást mutatott be Tracerrel: így pusztította el a Meta Athena védelmét Hollywood A pontján.

Az EnVyUs első és eddigi egyetlen győzelmével jelenleg vezeti a D csoportot, mögöttük a szintén hárompontos, ám már egy-egy vereséget is benyelő Meta Athena és BK Stars következnek, a sort pedig a 0 pontos Rhinos Gaming Wings zárja.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!