Minden, amit eddig tudunk a FIFA18-ról

Minden, amit eddig tudunk a FIFA18-ról

Összeszedtük az eddigi információkat az idei játékról.

Bár még csak most érkeztünk el a FIFA 17 hajrájába, az új rész már most vészesen közeleg, 3 hónap múlva már számoljuk vissza a napokat. Az EA még nem sok minden hozott nyilvánosságra, amit viszont már tudunk, sejtünk, vagy csak pletyka szintjén felütötte a fejét, azt most mind összeszedtük nektek ide!

FIFA 18 Story

Az idén megjelent Alex Hunteres történetmód folytatását megerősítették új karakterekkel és történettel. Az még bizonytalan, hogy Alexxel találkozunk-e ismét. Az először a 17-ben bemutatott single player mód egyébként vegyes érzéseket váltott ki a rajongókból, a kezdeti lelkesedés és a "wow faktor" az új ötlet miatt egy pár napra, hétre lefoglalt mindenkit, de aztán gyorsan ráuntak.

Nintendo Switch

Az EA már bejelentette, hogy az év elején megjelent Nintendo Switch konzolon bztosan elérhető lesz a játék. Ha tippelnünk kéne, egy mobilos verzióhoz közeli játékot várunk. Egy japán reklámban már láthattunk pár képkockát erről:

Megjelenés

A FIFA sorozat a hagyományok szerint szeptember utolsó csütörtökén érkezik a boltok polcaira, így idén a várható megjelenés Szeptember 28., de erre még hivatalos megerősítés nem érkezett.

Borító

Vannak pletykák, amik arról szólnak, hogy a Manchester United francia játékosa, Paul Pogba lesz az idei borítón. Vannak, akik ezt már tényként kezelik, de amíg hivatalos bejelentés nincs, addig nem is lehet 100%-ra mondani, még azt is el tudjuk képzelni, hogy megint közönségszavazás lesz a dologból, bár vészesen közeleg az E3 és a megjelenés is, így erre egyre kisebb az esély. Bármi is legyen, a MU és egyben minden idők legdrágább igazolósa idén nagy esélyes a borítóra.

Új liga

A tavalyi év után ismét egy ázsiai ligát üdvözölhetünk a játékban. A sok pénzért levezetni járó veteránok bajnoksága, a kínai liga lesz idén a befutó.

CSL

Egyelőre ezekkel biztosan számolhatunk idén, azonban több infót az EA Play-en várhatunk Június 10-12. között. Talán megkapjuk ekkor az első trailert is?

Ti mit szeretnétek látni a sorozat új részében?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!