FIFA17: Két magyar csapatért szoríthatunk az Európa Liga nyolcaddöntőiben

FIFA17: Két magyar csapatért szoríthatunk az Európa Liga nyolcaddöntőiben

Este 21 órától francia ellenfél ellen lép pályára a New Hungary, természetesen élőben közvetítjük!

A Bajnokok Ligája után az Európa Ligában is lehet magyar csapatnak szurkolni a legjobb 16 között! Szerda este még a BL-ben az 1860 Kisfröccs játszott a német Creative Futbol ellenében, de a végére nem bírták a nyomást a mieink és megtört az addig hibátlan védekezés, egyetlen jó félidővel el is döntötte az ellenfél a továbbjutás sorsát, erről hamarosan jelentkezünk videós összefoglalóval.

Az EL-ben azonban zakatolnak tovább a mieink, két gárda is versenyben van még a legjobb 8-ért, közülük is a New Hungary már ma este képernyőre kerül, méghozzá a francia BnGWILDCAT ellen. A New Hungary az előző körben 6-0 összesítéssel jutott a legjobb 16 csapat közé, míg az ellenfél már nem ismeretlen, hiszen ők a Hungary 11-et legyőzve jutottak tovább a rájátszásba, így bőven van ok a visszavágásra! A Pancser Police mérkőzésének időpontja még ismeretlen, de azt is közvetítjük majd mindenképp.

Egerszegi László, a New Hungary csapatkapitánya a meccs előtt úgy nyilatkozott: "Az elmúlt napokban elkezdtünk 4-2-3-1-ben játszani, ami stabilizálta a védekezésünket, de a támadóknak még szokni kell a dolgot. A Hungary 11-el mindig szoros meccseink voltak, így az, hogy ők nagyobb arányban kaptak ki az előző körben, az ellenfél malmára hajtja a vizet. Mi viszont kétszer ugyanattól az ellenféltől még nem kaptunk ki a BL-ben, szóval akár még ki-ki párharc is lehet a vége!"

A lényeg: New Hungary - BnGWILDCAT csütörtök este 21 órától az Esport1 Facebook oldalán! Szurkoljunk együtt és hajtsuk győzelembe a srácokat! Nem lesz könnyű mérkőzés, szükségük lesz a buzdításra.

Itt láthatjátok a teljes sorsolást:

EL Sorsolás

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!