A legjobb bakik az MSI  - videó

A legjobb bakik az MSI - videó

Minden komoly rendezvénynek van egy komolytalan oldala is, legyen az akár a casterek poénkodása, vagy egy technikai hiba, nézzük a legjobbakat az MSI-ről.

Mindannyian emberek vagyunk és hiába egy olyan kaliberű rendezvény, mint a Mid Season Invitational, a bakik itt se maradhatnak el.

Hogyan tehetnénk izgalmasabbá az MSI-t?

Aioween | 17/05/17 12:00 Az idei MSI-n összesen 13 csapat játszott, akik 13 különböző régióból érkeztek a megmérettetésre. Ezek mellett idén változott a formátum és egy három lépcsős rendszerben kellett összemérniük a tudásukat, míg a harmadik rioi eventre már csak 6-an jutottak be.

Van itt minden, játékosok eltévednek, alszanak, kommentátorok viccelődnek és persze játékon belül is láthattunk pár érdekes megmozdulást. Ezen kívül idén egy új feature-t is láthattunk, ahol több percen keresztül a castereknek robotszerű hangja volt, valamilyen okból. Sjokz is néha lemarad vagy érdekesen reagál egy-két válaszra, a beszédhibák pedig szinte elengedhetetlenek mindenkitől. 

Jó dolog látni ezenek a rendezvényeknek is az emberi oldalát. Persze a hibák néha zavaróak, de a legtöbb esetben csak mosolyogni lehet rajtuk, tegyünk mi is inkább így, elvégre mennyivel unalmasabb lenne, ha mindent vérkomolyan vennének.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!