Új játékosokat szerzett a WSE, Kecskeméten debütálhat a csapat

Új játékosokat szerzett a WSE, Kecskeméten debütálhat a csapat

Traktor Facebook oldalán jelentette be az új csapattársakat.

Az elmúlt időszak igen viharosra sikeredett a Wonder Stag e-Sports számára, miután a csapatból három tag is kivált. Azonban most bejelentésre került az új felállás, amitől előzetesen is sokat várnak a játékosok, reméljük így is lesz!

Traktor saját Facebook oldalán jelentette be az új ötöst, mely az előző felállásból csak gbk-t tartalmazza saját magán kívül. Hozzájuk csatlakozik még TGeR, akit egy ideje kory helyett láthatunk játszani a csapat színeiben, míg Speedy és LSD helyére a rud1-charcharo páros érkezik.

A történet még kory váratlan és sportszerűtlen távozásával kezdődött április végén: a csapattársaknak azt állította, hogy nem tud velük játszani az nap, mert nem ér rá. Ez végül igaznak is bizonyult, hiszen azért nem ért rá a WSE-ben játszani, mert az Addict csapatával játszott egy FaceIT kupán, majd elkezdett velük praccolni is. Ez nyilván felkorbácsolta a kedélyeket a csapaton belül, így pedig nem volt nehéz elérkezni odáig, hogy a többiek is távozzanak a WSE-ből.

Az új felállás még messze áll a legjobb formától Traktor állítása szerint, melyet csak idő kérdése hogy elérjenek, ám ez teljesen érthető egy ennyire fiatal ötösnél. A jövőre való tekintettel fontos megjegyezni, hogy a csapat részt vesz a következő ESL Major League-ben is, ahová ezúttal meghívottként érkeznek az előző szezonban elért top 32-es eredményt követően. A június 1-jén induló ligában tehát láthatjuk hétről hétre, hogyan fejlődik az új csapat, de kérdéses hogy elég lesz-e az idő a top 32-nél jobb eredményre is, hiszen a célt ez jelenti a nyári szezonban Traktoréknak.

Az első komolyabb megmérettetésre nem kell sokat várni, ugyanis a holnapi Real Gamers CS:GO versenyének döntőjében lépnek pályára először a Nice Gaming ellen, Kecskeméten. A holnap szereplő felállások a következők lesznek tehát:

Wonder Stag e-Sports:

  • Turóczi Gergely "TGeR"
  • Szabó László "CHARRIE"
  • Huszti Gábor "gbk^"
  • Gyurgyik Péter "PETROV1CS"
  • Gyurgyik Krisztián "TraKo"

Nice Gaming:

  • Szőke Tamás "Camper>#"
  • Reményi Zsolt "remaiN"
  • Huszár Bence "hussaR"
  • Sebestyén András "5381"
  • Herpan Dávid Márk "markk"

Az cikkben elsőként szereplő Facebook poszt alapján még akadnak motivációs gondok a csapaton belül, hiszen Traktor és gbk jogosan érezheti elárulva magát a történtek után, ám az új társak és az új kihívások minden bizonnyal gyorsan kisegítik őket a hullámvölgyből!

Egyébként a Real Gamers Bo3 döntőjéről lesz közvetítés is, amit erre felé keressetek holnap 11:30 környékétől:

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!