Ilyen se volt még: Battle.net játék lesz az elmúlt évek egyik nagy konzolos sikercíme

Ilyen se volt még: Battle.net játék lesz az elmúlt évek egyik nagy konzolos sikercíme

A szeptemberben megjelenő Destiny 2 PC verziója a Blizzard platformját fogja használni.

A Bungie csapata tegnap este nagyszabású leleplezésre vendégelte a Destiny-rajongókat, bemutatták ugyanis a multiplayer fókuszú online akciójáték második részét.

A 2014-es eredeti kizárólag konzolokra jelent meg, a Destiny 2 azonban már PC-re is ellátogat majd. Sőt, nemcsak hogy ellátogat, hanem a Blizzard kliensét, a most már Blizzard App néven futó Battle.netet fogja használni, hasonlóra pedig soha nem volt példa - ez az első nem-Blizzard cím, amely részesül ebben a megtiszteltetésben.

A játék kiadója az az Activision, melyhez a Blizzard Entertainment is tartozik jelenleg, ezért is kerülhetett sor az együttműködésre. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a továbbiakban más játékok (mint például a Call of Duty széria) is hasonló kivételezésben részesülnének: a lépés annak köszönhető, hogy az első rész konzol-exkluzív volt, egy PC-s kliens fejlesztése pedig kitolná a fejlesztési időt. Vagyis így hamarabb jelenhet meg a játék PC-re.

Nem is kell így rá többet várni majd: a Destiny 2 PC verziója a konzolos változatokkal egy időben, szeptember 8-án fog megjelenni. Ha szereted a sci-fi körítést, a csapatban történő harcokat és a lootvadászatot, akkor mindenképpen érdemes lesz odafigyelni rá. A fenti trailer meg is teszi kiindulási alapnak!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!