A PBE-re kirakott Thornmail elég erősre sikerült, szerencsére eldobták az ötletet

A PBE-re kirakott Thornmail elég erősre sikerült, szerencsére eldobták az ötletet

A visszaadott sebzésen kívül a gyógyítást is felezte a Thornmail PBE-n, jogosan pánikoltak az ADC-k.

Egy röpke pillanatra a szívbaj kerülgethette azokat az ADC-ket, akik játszanak és követik a PBE szerver történéseit, köszönhetően a megújított Thornmail-nek. A legutóbbi patchben ugyanis egy új képességet adott a tárgynak, aminek egész egyszerűen nem kéne léteznie a játék semmilyen fomájában.

Ismét beborulhat kissé az ég a lövészeknek, főleg Caitlyn-nek és Ashe-nek

Aioween | 17/05/17 16:30 A soron következő 7.11-es patchben ismét előveszik a lövészeket. Elsőre talán nem tűnhet olyan nagy dolognak, de ha belegondolunk igenis meg fogja változtatni az életminőségüket, sajnos nem jó irányba. Szép vaskos patch note-ot kaptunk ezúttal, rengeteg változással, nézzük mik a legfontosabb újítások ezúttal!

Ez a képesség nem más volt, mint a Grievous Wounds, amit minden támadóra ráakasztott a tárgy, a visszaadott sebzés mellett, amit jelenleg is tud. Ezzel az újítással lényegében az első számú ellentárgyá vált az alaptámadásaikra építő hősök ellen, szóval lényegében minden ADC ellen.

Jelenleg nagyjából az egyetlen válaszlépés a Thornmail-re az a life steal, anélkül egész egyszerűen meghalnának a lövészek egy tank ellen, de ha ezt is elvennék, akkor szó szerint semmilyen lehetőségük nem lenne megölni egy tankot. 

Szerencsére a Riot Games felismerte a helyzetet és kivette a módosítást, amit elvileg nem is akartak kirakni PBE-re, csak egy kósza ötlet volt, ami véletlenül bentmaradt.

Egy kicsit kifejteném a helyzetet, ezt a változást vissza akartam vonni mielőtt kimenne PBE-re, de véletlenül benne maradt a patch-ben. Ez az újítás jelen formájában nagyon valószínűtlen, hogy valaha is napvilágot fog látni a játékban, igaz nincs még konkrét határidő a változtatás kiadására, de valószínűleg nem nagyon működne. Mindezek mellett még gondolkozom, hogy mivel lehetne a Thornmail-t egy kedveltebb tárggyá tenni olyan kompozíciók ellen, ahol sok alaptámadásra építő hős van.

A lolking statisztikái szerint, az esetek alig 1%-ban kerül megvásárlásra. Egy ilyen nagy befektetés egy csak és kizárólag armort adó tárgyra maximum tényleg nagyon speciális kompozíciók ellen van szükség, egyébként meg annyira nem éri meg. A mostani 7.10-es patchben egyébként nem nagyon nyúltak hozzá az armort adó tárgyakhoz.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!