VIDEÓ - Ilyen lesz a Duel mód a Quake Champions-ben, próbáld ki most!

VIDEÓ - Ilyen lesz a Duel mód a Quake Champions-ben, próbáld ki most!

Mozgásban is megnézhetitek a játékmódot, amivel a Quake betörne az e-sport közegbe.

Nem titkolt célja a id Software-nek és a Bethesdának a Quake Champions-szel, hogy az e-sport piacra is betörjön, ezt pedig a korábbi nyilatkozatok alapján a Duel Mode-dal szeretnék leginkább megalapozni, amely 1v1 összecsapásokat kínál, erőteljesen épít tehát az egyéni skillre.

A játékmód működéséről korábban már olvashattatok, a fejlesztők azonban most készítettek egy róla egy videót is, amely izgalmas formában szemlélteti, hogyan is működik a Bo5 összecsapás.

A MOBA-jellegű draftolással induló csata három győzelemig megy, ha valakinek elfogy mindhárom hőse, veszít.

  1. A játékosok felváltva pickelhetnek: az 'A' játékos 1-et, utána 'B' játékos 2-t, ezután 'A' játékos szintén 2-t, végül pedig 'B' játékos 1-et. Természetesen mindkét fél látja, hogy a másik kiket választott, bannolás azonban jelenleg nincs. Lehet ellenben ugyanazokat a hősöket pickelni.
  2. Mindkét játékos kiválasztja, melyik hősével szeretne kezdeni, ezt azonban már nem látja az ellenfél.
  3. Ha egy hős meghal, azt az adott játékos már nem használhatja többet.
  4. Ha egy játékosnak meghal mindhárom hőse, véget ér a kör és az ellenfél kap egy pontot. Az összecsapás 3 győzelemig megy.

A Duel Mode bárki számára kipróbálható a Quake Champions jelenleg is zajló nyílt bétájában. Nem késő még benevezni a Tech Testre, hiszen egészen vasárnapig nyitott a móka - a Bethesda oldalán egy regisztrációt követően már tölthetitek is a Bethesda Launcherből.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!