FIFA17: Portugáliát kell legyőzni az ITFA vb-re kijutásért vasárnap este!

FIFA17: Portugáliát kell legyőzni az ITFA vb-re kijutásért vasárnap este!

Ma eldől, kijut-e a magyar válogatott az ITFA világbajnokságra, sztárvendégeket is hívtunk a közvetítésre!

Igen kedvező helyről várhatja a magyar FIFA PS4 válogatott a mai estét az ITFA vb-selejtezőn. Csapatunk jelenleg a második helyen, azaz továbbjutó pozícióban van két meccsel a selejtező vége előtt, tehát nem lehetetlen feladat előtt állnak a fiúk. A tét nem más, mint hogy szerepelni fogunk-e a nyári ITFA által szervezett világbajnokságon.

Az ellenfél a csoportelsőségre is esélyesnek kikiáltott, egyébként pedig címvédő Portugália. A szebb időket is megélt válogatott az utolsó helyen tanyázik egyetlen ponttal és nulla győzelemmel, igaz, nekik van vissza plusz egy forduló. Ma este ha nem kapunk ki, biztos helyünk van a vb-n. A németek ellen mutatott játék alapján pedig jogosan várhatunk ma győzelmet, győzelmeket, amelyekkel átvehetjük a csoportban akár a vezetést is a németektől. 

A teljes tabella:

ITFA Tabella

Stream természetesen lesz az esport1 Facebook oldalán. A Közvetítés koordinátora Ryder lesz, aki kedveskedik nekünk két sztárvendéggel is. Molnargabo és Holczer Ádám, az FTC kapusa lesznek a mérkőzés előtti felvezető műsor vendégei. A közvetítés 22:10-kor kezdődik. A mérkőzések után megszólaltatjuk majd a magyar ITFA válogatott csapatkapitányát, Poór 'Pedro' Tamást is.

Szurkoljuk ki a magyar csapat győzelmét ma este!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!