Challenger Series csapatot vett a Red Bull és két magyar a menedzserük!

Challenger Series csapatot vett a Red Bull és két magyar a menedzserük!

Visszatér IzpAH és TheMinimalist is, hogy a Red Bullnál egyesítsék erejüket!

Emlékeztek még IzpAH-ra? A magyar srácra, aki grafikusként kezdte a fnaticnál, majd ő lett a LoL csapat menedzsere és egészen a vb elődöntőig vitte a srácokat 2015-ben? Majd 2016 elején eltűnt teljesen a Fnatic-ból és lelépett, mint manager a csapatból. Mi a helyzet a The Minimalist-tal? Ő is lehúzott pár évet a Vitality-nél, igaz ő rögtön managerként kezdte, köszönhetően annak, hogy munkája gyümölcsét a megfelelő ember látta anno a Gambit Gaming-nél eltöltött gyakornoki programja alatt. Ő idén februárban távozott az egyébként komoly gondokkal küszködő Vitality-ből és nem is nagyon lehetett tudni, hogy mi lesz vele, egészen idáig.

Terítéken a teljes EU LCS, podcast a Vitality menedzserével

Uacute;jra érkezik az Esport1 podcast, Fenyvesi Gáborral, a Vitality menedzserével, akivel az EU LCS-t vesszük majd górcső alá!

Történt ugyanis, hogy a nagy energiaital márka vásárolt magának egy LoL csapatot, az EU Challenger Series-ben, akik innentől egész egyszerűen a Red Bulls névre fognak hallgatni. A gárda egyébkén a Challenger Series nyílt kvalifikáció EUW szerveréről jutott be a Team Singularity és a Burger Flippers-el együtt. 

A csapatban nem épp a legismertebb játékosok vannak egyelőre, de ez már elég volt, hogy idáig eljussanak, hiszen a nehezebb ágról érkeztek. A felső ösvényen Thal lesz, róla még nem sokat tudni azon kívül, hogy dél-koreai, ez az első profi csapata. A erdők mélyében a szintén dél-koreai Moojin fog ólálkodni, akinek ugyanúgy ez az első csapata, mint Thal-nak. Kicsit a Fnatic Huni-Reignover párosítására emlékeztet ez minket, talán pont IzpAH keze munkája elvégre tanult egyet s mást a Fnatic-nál. A középső a svéd ösvényen Magifelix található, ő előtte Euronics gárdáját erősítette egészen idén januárig. Lövészként Sedrion fogja farmolni a minionokat az alsó ösvényen. Bár túlságosan nagy csapatokba még nem láthattuk, párat azért már megjárt, olyanokat mint az Euronics Gaming, a Besiktas, vagy a mousesports. Végül de nem utolsó sorban Fenyvesi Gábor alias The Minimalist egyik volt munkatársa csatlakozik a csapathoz támogatóként, aki nem más, mint az örökké mosolygó kaSing. Ő már több csapattal is megjárta az LCS-t, sőt még Észak-Amerikában is eltöltött egy kis időt a TSM-nél.

Manageri pozícióban pedig a már említett Steer Olivér, vagyis IzpAH és Fenyvesi Gábor, más nevén TheMinimalist fog tevékenykedni. Mindketten veteránoknak nevezhetőek már bőven az eddigi tapasztalataik alapján és egy ilyen céggel, mint a Red Bull a hátuk mögött, az anyagi nehézségek sem igazán fognak jelentkezni.


Reméljük, hogy ezzel a csapattal és kettejük egyesített tudásával újra lesz magyar szereplője az LCS-nek, még ha nem is pontosan a számítógépek mögött! Ha mindez nem győzött még meg, nézzetek csak rá erre az oldalra. Azt nem tudni, hogy esetleg IzpAH tért vissza gyökereihez és ő csinálta volna a designt, de eléggé mutatósra sikerült a weboldaluk.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!