Még a bohóckodás is belefért: ott lesz a világbajnokságon a FIFA-válogatott!

Még a bohóckodás is belefért: ott lesz a világbajnokságon a FIFA-válogatott!

Portugália legyőzésével biztossá vált, hogy Magyarország is szerepelhet az ITFA-világbajnokságon.

Két nekifutás, egyetlen győzelem. Erre volt szüksége a magyar FIFA-válogatottnak tegnap este az ITFA-sorozatban, hogy biztossá váljon részvétele a világbajnokságon, nem várt azonban könnyű feladat a fiúkra, hiszen az ellenfél a címvédő Portugália volt.

FIFA17: Portugáliát kell legyőzni az ITFA vb-re kijutásért vasárnap este!

Ma eldől, kijut-e a magyar válogatott az ITFA világbajnokságra, sztárvendégeket is hívtunk a közvetítésre!

A válogatott nagyon komolyan vette az összecsapást, hiszen az első meccsen negyedóra elteltével már 2:0-s magyar vezetést mutatott az eredményjelző. A portugálok ezt követően még betaláltak, ám hamar visszaállítottuk a kétgólos különbséget, ami meg is maradt a mérkőzés végéig.

A "visszavágónak" ezzel a mi szempontunkból már nem volt komoly tétje, hiszen innentől biztossá vált, hogy az első két hely valamelyikén végzünk a csoportban. Ennek megfelelően itt már inkább a bohóckodás, valamint a nézők és önmaguk szórakoztatása ment a játékosok részéről, így a portugálok ezt a meccset megnyerték.

Portugália 1:3 Magyarország
Magyarország 0:3 Portugália

Magyarország ezzel lejátszotta minden meccsét a csoportban, míg a többiek számára még van hátra 2-2 összecsapás. Ezeket azonban mi már nyugodtan figyelhetjük, hiszen a 14 megszerzett pont azt jelenti, hogy már csak a németek végezhetnek előttünk a többiek közül, így biztos a vb. Szép volt!

A mérkőzésről videós összefoglaló is készült, melyen visszanézhetitek a magyar találatokat.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!