Két hét alatt két újabb győzelem, bluerzorék továbbra is aratnak!

Két hét alatt két újabb győzelem, bluerzorék továbbra is aratnak!

Ezúttal is két francia versenyen tudott újfent bizonyítani a GamersOrigin és hatalmas előrelépést mutatnak a Challenge France óta. 

Egyre inkább növekszik a gárda, legalábbis a franciák szemében szinte biztosan. A GamersOrigin sorra nyeri a nagyobbnál nagyobb francia versenyeket, így volt ez legutóbb is, hiszen két hét alatt megint két rendezvényt is megnyertek.

Újabb francia út, újabb magyar siker!

Több hónapja is annak, hogy bluerzor átigazolt a franciákhoz, azóta sikert sikerre halmoznak, nem volt másképp ezúttal sem.

Az első megmérettetésük az Underdogs nevű sorozat döntője, ahol a számukra már ismeretes Team LDLC-vel néztek szembe. 5000 € volt a tét ezúttal, ami a külföldi versenyekhez képest nem a legtöbb, de azért magyar viszonylatban nem rossz, nagyjából a tavalyi MEB díjazásának felel meg (~1 500 000 Ft).

A dőntő egy Bo5-ös széria keretein belül dőlt el, amit elég egyoldalúan nyert a GamersOrigin 3-0-ra . Újabb cserét is eszközöltek, Kitty és Chrisberg után már a harmadik lövészét próbálja ki a csapat élesben, aki nem mást volt, mint az EU LCS-t is megjáró Toaster, aki tavaly a nyári szezonban játszott az Origen-ben. Nem semmi kiting-ot mutatott be az egyik meccsen, a Grossbill ellen.

Papíron az LDLC volt az erősebb, akik egy meccset sem vesztettek az alapszakaszban, míg a GO kettőt is. Ennek ellenére a döntő egyoldalúra sikerült, bár az első alkalommal az LDLC érezhette magát nyeregben, de a scale-lő kompozíció bekapcsolt a GO-nál, a második harmadik meccsen pedig már az early game-et se adták át nekik. Bluerzor egyébként kétszert Elise-el, egyszer pedig Lee Sin-nel mutatta meg magát. Ezzel be is zsebelték az első helyet és az 5 000 €-t.

A másik verseny pedig a Geek Days volt, amin részt vettek. Erre az eseményre bluerzort apukája is elkísérte, igazi rajongóként.

Itt csak egy Bo3-ban kellett bizonyítani az elődöntőben, ahol ezúttal a Sector One gárdáját győzték le 2-0-ra. majd rögtön utána jöhetett a végső döntő is a Veni Esports ellen, ahol szintén egy tökéletes 2-0 lett a végeredmény.

Innen is gratulálunk az újabb sikerekhez, reméljük legközelebb már a CS kvali is összejön, hiszen rohamosan fejlődik a csapat, ideje lenne egy igazi nagy színpadon is viszont látni végre őket.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!