Magyar döntőt rendeztek ESL Go4CS:GO hétvégi európai kupáján

Magyar döntőt rendeztek ESL Go4CS:GO hétvégi európai kupáján

A minden hétvégén megrendezendő Go4CS:GO 252. állomásán magyar döntőt láthattunk.

Az ESL minden vasárnap 14 órától megrendezi az összeurópai Go4CS:GO hétvégi kupa egy állomását, ahol a tét nem kisebb, mint 100 euró, illetve kvalifikációs pontok a minden hó végén megrendezendő Monthly Finalbe, ahol 500 eurós fődíjért küzdhetnek meg a kvalifikált csapatok (jelentkezni itt lehet). Az ilyen versenyek nevezőinek nagy részét általában mix csapatok teszik ki, ám akad néhány fix csapat is. A verseny lebonyolítása egyenes kieséses rendszerben zajlik BO1-es meccsekkel (a döntő természetesen már BO3), így a győzni vágyó csapatok nem hibázhatnak.

Ennek a versenynek a 252. állomásán láthattunk magyar döntőt. A versenyen egyébként szép számmal jelentek meg magyar csapatok, mixek, szám szerint 13. A fináléban az egyik csapat a Real Gamersen döntőző, de végül 2-1-re alulmaradó Nice Gaming CSGO (Sny, hussaR, remaiN, seb1, tomtidom4) volt, míg a másik csapat a Team Plague (Arbey, bLaZeR, faiden, ghooostyyy, spacii) volt, érdekesség, hogy a menetelés közben mindketten találkoztak magyar gárdával, előbbi a n0rg, utóbbi a Mesport.hu csapatát búcsúztatta a küzdelmektől.

A BO3 döntő pályái Mirage, Cobble és Inferno volt. Mirage-on 16:14 arányban győzedelmeskedett a Plague, majd Cobble-ön 16:12-vel dupláztak, ezzel behúzva a 100 eurós fődíjat, valamint egy helyet a havi döntőben!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!