Kisebb foltok mellett igazi meglepetések is érkeztek a mai frissítéssel

Kisebb foltok mellett igazi meglepetések is érkeztek a mai frissítéssel

Az operation mellett egyéb újdonságok is érkeztek.

A Valve igazán meglepő és váratlan dolgokat tett le a mai napon az asztalra. Elég csak belegondolni az új operationbe, amire oly régóta vágyott mindenki és rögtön összefolyik minden rajongó nyála. Azonban itt még koránt sincs vége a frissítési láznak: több, a játékmenetet befolyásoló frissítés is napvilágot látott az Operation Hydra mellett!

Akár még Dragon Lore is eshet: minden, amit az új Operation-ről tudnod kell!

Uacute;j játékmódok, új pályák és rengetek új skin: Itt az Operation: Hydra!

Játékmenet változások

- Hang változások

Variáltak egy kicsit azon, hogy külső nézetből hogyan halljuk a hangokat, ha bekapcsoljuk a HRTF-et, illetve kisebb javítások is történtek a hangok keverésében.

- UMP Nerf

Igen, jól olvastátok. Bizony gyengítettek a fegyveren, melyre az elmúlt fél-egy év metáját építették. Erről bővebben itt olvashattok MooNLight tollából. Bár a személyes véleményemet ezzel a GIF-fel megismerhetitek:

via GIPHY

- Deathmatch változások

A játékosok mostantól nem spawnolnak újra, ha a bónusz fegyvert választják, ezzel megszüntették azt a helyzetet, amikor valaki azért választotta ezt az opciót tűzharcban, hogy túlélje.

- Zeus

Mostantól ez a sokkoló pisztoly nem a kés mellett jelenik meg, amennyiben nincs pisztolyunk, hanem a pisztoly helyén. Erre érdemes lesz figyelni játék közben, nehogy emiatt bukjatok egy kört is! :)

- Demolition változások

A Demolition (magyarul rombolás) játékmód új lehetőségekkel gazdagodott, ezentúl túszos pályákat is játszhattok helyi hálózaton és közösségi szervereken.

Pálya változások

- Canals

Végre a kiadás után rájöttek, hogy a pálya nem egészen tökéletes (csak hogy szépen fogalmazzak) és előrébb tették a CT kezdőt, amit mindenki kért. Ezen felül több új objektumot is hozzáadtak a pályához, hogy megkönnyítsék az A foglalást a terroroknak, illetve kisebb-nagyobb vizuális hibákat is javítottak.

- Safehouse, St. Marc, Lake és Bank

Változtattak a pályák kialakításán, hogy sokkal jobban illeszkedjen az új War Games játékmódhoz, mely az operationnel jött.

- Rialto

Ez egy új pálya, melyet az operation keretein belül a 2v2 és Guardian játékmódokban játszhattok.

- Dizzy

Szintén új pálya a Flying Scoutsman játékmódhoz.

TETSZETT A CIKK? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!