Megérkeztek az új skinek kínai változatai is!

Megérkeztek az új skinek kínai változatai is!

A cenzúra alá esett skinek igen jól sikerültek.

Tegnap megjelent az új operation, ez pedig új ládát is hozott magával, ami még több remek skint jelent a rajongóknak. Viszont ezentúl a nemrég megnyílt kínai piacra is gondolni kell, ez pedig azzal jár, hogy némely skint át kell alakítani, hogy megfeleljen a régió kultúrájának és törvényeinek. Nézzük a változásokat!

KÉPGALÉRIA: Ezeket a skineket szerezheted meg az új Operation-ben!

Megmutatjuk, milyen skineket találhattok a Hydra ládákban!

M4A4 - Hellfire

A fegyvertuson található koponyák bizony nem Kína kompatibilis tartalmak! Ezekből piros-szarvas kis lények lettek, hogy megfeleljenek a piac igényeinek. Véleményem szerint ez még jobban is néz ki, mint az eredeti!

Globális piacra szánt verzió:

Kínai piacra szánt verzió:

FAMAS - Macabre

Itt a fegyver teljes felületén találunk koponyákat a fegyver globális piacra szánt verziójában, így az előző okokból menniük kellett. Kínában pókok váltják majd azokat, ahogy az a képen is látható. Ez sem rossz, talán ötletesebb is valamivel az M4A4-es megoldásnál, de az arachnofóbiások tartsák magukat távol tőle.

Globális piacra szánt verzió:

Kínai piacra szánt verzió:

UMP-45 - Metal Flowers

Ismét a koponyák okozták a galibát, tehát kétségkívül menniük kellett! Ebben az esetben ismét egy aranyos, mindig jó kedélyű állatka, a skorpió váltja fel a halál nemzetközi szimbólumát.

Globális piacra szánt verzió:

Kínai piacra szánt verzió:

Kicsit belegondolva, elég sok a koponyás skin úgy en bloc a piacon, szóval a kínai piac cenzúrája akár véget is vethetne ennek a kissé túlhaladott koncepciónak a jövőben, hogy új és kreatív megoldásokat láthassunk a következő ládákban.

Van olyan, ami jobban tetszik mint az eredeti változata?

TETSZETT A CIKK? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!