Ismét ingyenes hétvége jön az Overwatch-ban

Ismét ingyenes hétvége jön az Overwatch-ban

Figyelem játékosok, holnaptól mindhárom platformon kipróbálhatjátok a játékot!

Akárcsak tavaly novemberben, az Overwatch Anniversary alkalmából újfent ingyenes hétvégével kedveskedik a játékosoknak a Blizzard, így bárki kipróbálhatja a rendkívül népszerű shootert PC, Xbox One, és PlayStation 4 platformokon.

A próbaidőszak holnap, azaz május 26-án, Közép-európai idő szerint este 8 órakor indul, és egészen május 29. hétfő éjfélig tart. Ez idő alatt, mind a 24 hős és 14 pálya elérhető lesz Tutorial, Quick Play, Arcade, Play vs AI, és Custom Games módban.
ow free weekend schedule
A játékosoknak lehetőségük lesz a szintlépésre, és az így összegyűjtött lootboxokat, skineket, és egyéb kozmetikai kellékeket a későbbiekben tovább vihetik, ha úgy határoznának, hogy ugyan arról a felhasználói fiókról megvásárolják a játékot.

A próbaverziót az alábbi módokon tudjátok majd elérni:

PC: Ha még nem rendelkeztek Blizzard applikációval, töltsétek le, és hozzatok létre egy felhasználót. A belépés után kattintsatok az Overwatch fülre az alkalmazásban, telepítsétek, és indulhat is a játék.

Xbox one: Az Xbox One Store-ban keressetek rá az Overwatch-ra, telepítsétek a Free Trial változatot, és kezdhetitek is a játékot.

PS4: A PlayStation Store-ban keressetek rá az Overwatch-ra, telepítsétek a Free Weekend verziót, és már csatába is szállhattok más játékosok ellen.


A letöltés mérete PC-n körülbelül 12 GB, amíg a konzolos változatokhoz 20 GB szabad hely, Xbox Live Gold, vagy PlayStation Plus is szükséges. Az Overwatch PC-s verziójának futtatásához a minimum és ajánlott követelmények listáját itt találjátok:

ow requirements

Mindenkinek jó játékot kívánunk!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!