Overwatch Anniversary: új skinek, emote-ok, voice line-ok képeken és videón

A Blizzard több mint 100 megszerezhető újdonsággal készült számunkra, a játék születésnapja alkalmából.

A napokban startolt az Overwatch Anniversary event, ismét rengeteg újdonságot hozva ezzel a játékba. Korábban már beszámoltunk az előzetes extrák egy részéről, most azonban itt az ideje, hogy sorra is vegyük őket.

Minden tartalmat továbbra is lootbox nyitással vagy a játékbeli fizetőeszközzel szerezhetünk meg, de készüljetek fel, a korábbi eseményekhez képest ezúttal mélyebben a zsebünkbe kell nyúlnunk, ha nem vagyunk elég szerencsések a ládák nyitásával.

Sajnos skinek szempontjából kicsit drágára sikerült az esemény, ugyanis Bastion, D.Va, Genji, Hanzo, Lucio, Mei, Pharah, Soldier 76, Symmetra, Tracer és Zarya is csak legendary skineket kapott, az áruk pedig a szokásos 3000 coin.
 
Dune Buggy Bastion
overwatch bastion
Cruiser D.va
overwatch d.va
Sentai Genji
overwatch genji
Cyberninja Hanzo
overwatch hanzo
Jazzy Lucio
overwatch lucio
Beekeeper Mei
overwatch mei
Bedouin Pharah
overwatch pharah
Cyborg:76
overwatch 76
Oasis Symmetra
overwatch symmetra
Graffiti Tracer
overwatch tracer
Cyberian Zarya
overwatch zarya
Érdekes újításként megjelentek a tánc emote-ok is, amik 750 coinba kerülnek. Minden karakter rá jellemző vagy rejtett utalásos mozdulatokat kapott, az alábbi videóban megtekinthetitek őket az összes új voice line-nal együtt.


Szerintünk a Blizzard ezúttal különösen jó munkát végzett, és szerintetek? Melyik lesz az a skin, tánc vagy emote, amit mindenképpen szeretnétek megszerezni?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!