Ennyit a TSM 6 emberes rosteréről, WildTurtle a FlyQuest-be megy!

Ennyit a TSM 6 emberes rosteréről, WildTurtle a FlyQuest-be megy!

Szezon közben még arról szólt a beszéd, hogy ha Doublelift visszatér a TSM-be, mindkét lövészt megtartják, de ennek így lőttek.

Pedig Reginald még interjúban is elmondta, hogy egy, Doublelift csak akkor térhet vissza a TSM-be, ha a szezon végén megfelel a tryout-ok során és kettő, ez nem fogja azt jelenteni, hogy WildTurtle-t kiraknák, hanem küzdeni fognak a kezdő pozícióért hétről-hétre. A tavaszi szezonban egyébként csak a Cloud9 volt képes igazán sikeresen egy 6 emberes csapatot üzemeltetni, mivel Ray és Impact tökéletesen egészítették ki egymást és a csapatot is, attól függően, hogy épp milyen játékstílusra volt szükség. Talán egy említésre méltó állandó csere volt még, ez pedig Meteos a Phoenix1-nél, aki Inorit váltotta néha a pályán.

Expect és Trick rövid pihenőre mennek, két új cserével kezd a G2!

Az első hét idejére cserepadra kerül a két koreai játékos Expect és Trick, helyükre pedig egy új és egy rég nem látott arc érkezik.

De mi is történt pontosan? WildTurtle úgy tűnik saját maga döntött úgy, hogy otthagyja egykori otthonát és újfent elköszön a TSM-től. A nyári szezonban Hai-ékhoz verődik, vagyis a FlyQuest csapatát fogja erősíteni, ahol eddig Altec játszott ADC-ként több-kevesebb sikerrel. Nem ez lesz az első alkalom, hogy csapatot vált WT, mivel egy évet lehúzott az Immortals-ban is, ami elég szép teljesítményeket ért el az alapszakaszban, amíg Huni és Reignover is ott voltak, azóta ez a lineup feloszlott. Doublelift VB utáni hirtelen visszavonulása nyitotta meg a terepet a vad teknősnek, hogy újra TSM mezt vegyen magára, ő pedig élt a lehetőséggel, de a jelek szerint a másodhegedűs szerep már nem annyira fekszik neki és nem szeretne versenyezni hétről hétre. A tavaszi szezont egyébként egy nagyon szoros szériában megnyerte a TSM a Cloud9-al szemben, de az MSI-n igencsak leszerepelt a csapat, talán ez is kicsit hozzátett WT döntéséhez.

Doublelift rögtön a döntő lejátszása után tért vissza a csapathoz, de az MSI-n még nem játszott, viszont még így se kellett sokat várni WT kiválására, aki szeretne teljes időben játszani a színpadon. Ezt minden bizonnyal megkapja majd a FlyQuest színeiben ráadásul nem is lesz annyira idegen számára a környezet. Hogy miért? Három taggal a négyből már játszott együtt anno, a Quantic Gaming színeiben, ahol Balls, Hai és Lemonnation is a csapattársa volt, egy nagyon késleltetett hazatérésnek is lehet ezt akár nevezni, amiből már volt része többször a TSM-nek hála. 

Az egyelőre kérdéses, hogy mi lesz a csapat mostani lövészével, vagyis Altec-el. Lehet, hogy megtartják csereként, vagy esetleg teljesen menesztik a csapattól. WildTurtle új fehér-sárga mezében június 3-án debütál az nagy színpadon, az NA LCS berkein belül.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!