7 titok az Overwatch offense hőseiről

Megérkezett a videósorozat utolsó felvonása, melyben a 7 offense karakterről tudhatunk meg néhány érdekességet.

Az Overwatch első születésnapja alkalmából az IGN stábja egy videósorozatot készített a fejlesztőcsapat fejével, Jeff Kaplannel, melyben különféle érdekességek derülnek ki a játék 24 hősével kapcsolatosan. A korábbi részekben a support, a tank és a defence karakterek kerültek terítékre.

Support hősök | Tank hősök | Defense hősök

Megérkezett az utolsó, negyedik rész, melyben ezúttal Genji, McCree, Pharah, Reaper, Soldier: 76, Sombra és Tracer kapcsán tudhatunk meg néhány érdekességet.

Genji

Genji és Hanzo eredetileg egy Omniblade nevű karakterből született, akinek íja és katanája is volt, ráadásul lopakodni is tudott. Mindenki más szánalmasan gyengének tűnt azonban mellette, ezért végül kettészedték és két külön hős lett belőle.

McCree

A fejlesztők imádták a revolvert a Half-Life első és második részében, ezért mindenképpen szerettek volna egy olyan hőst, aki hasonló fegyverrel rendelkezik - végül e köré építették fel az egész karaktert.

Pharah

Mercy kapcsán már megtudtuk, hogy Pharah (aki legelőször Mercy néven futott) a Rocket Dude kódnevet kapta, majd miután úgy döntöttek, hogy nő lesz, Rocket Queen lett belőle. Gyakran énekeltek is miatta Guns N' Roses számokat.

Reaper

Reaper karaktere még a Blizzard előző (végül lelőtt) játékából, a Project Titanből származik, és kezdetben rendelkezett Sombra azon képességével, hogy a falakon keresztül is látja az alacsony életerővel rendelkező ellenfeleket.

Soldier: 76

Jack Morrison karaktere a kilencvenes évekbe nyúlik vissza: az Overwatch egyik dizájnere, Chris Metzen találta ki, aki akkoriban még képregényeket rajzolt.

Sombra

Nagyon nehezen állt össze a végleges hős, a stealth képessége ugyanis eredetileg passzív volt, ami akkor kapcsolt be, amikor éppen nem volt harcban. Ennek a működésén elég sokat variáltak, de egy ponton túl túlságosan erősnek bizonyult, ezért végül aktív képességet csináltak belőle.

Tracer

Tracer tervezésekor sokan úgy vélték, hogy teljesen broken lesz és hogy képtelenség egy ilyen karaktert balanszossá tenni a játékban.

Ezzel véget ért a négyrészes videosorozat - nektek melyik érdekesség tetszett a legjobban a karakterek kapcsán?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!