Lezajlott WGL Grand Finals csoportköre

Néhány meglepő eredmény ellenére a várt csapatok jutottak a május 27-28-án tartandó playoffba, de a későbbiekben még nagyot borulhat az elképzelt végeredmény. 

Az első nap egyetlen váratlan húzása az ázsiai YaTo Gaming nevéhez fűződik, akik a sokkal tapasztaltabb és erősebb Kazna Kruval szemben csak tie breakeren szenvedtek vereséget. A második nap két sima győzelemmel kezdődött, majd következett a fordulat...

Esélyes, hogy a Kazna a torna legkönnyebb csoportjából csak másodikként mehetett tovább a - YaTo mellett a másik ázsiai csapat - EL Gamingtől elszenvedett vereség után, ráadásul 5:2-re kaptak ki. Egy újabb sima NSS-győzelem után a következő meccset nézve kezdtem is megbánni az előző írásom, melyben az Oops a Tornado ellen kettő abszolút koordinált játékkal, megérdemelten hozott 2 kört Himmelsdorfon, de utána Prokhorovkán 2 villámmeccsel egyenlített is a Tornado, ami ahhoz vezetett, hogy elvesztették a kezdeti önbizalmukat, és a következő 2 kört Murovankán olyan hibák miatt vesztették el, hogy sokat bosszankodhatnak miatta. Még egy kört tudtak nyerni, de a Tornado végül 5:3-ra nyert, bár nagy pofont kaptak.

A következő DING - NaVi meccset úgy kezdhették el, hogy a vesztes a jelenleg talán legerősebb csapat, a Tornado Energy ellen játszhat a playoff első körében. A DING erős kezdés után képes volt megőrizni azt, ami az Oopsnak nem sikerült: a nyugalmát. Végig higgadt játékkal, mindössze két kört veszítve küldték padlóra az eddigi legeredményesebb orosz csapatot. Érdekesség, hogy a meccs közben a chaten többen vélték úgy, hogy a NaVi erre kicsit rájátszott, és tényleg van benne valami. Egy biztos, a hétvégén kiderül!


Én mindenkinek ajánlanám a show követését szombaton és vasárnap, mert a tanulás mellett rendkívül szórakoztató is, és hát évente egyszeri esemény. Szombaton a negyeddöntők, vasárnap a két elődöntő és a nap végén a döntő lesz. Ti kinek szurkoltok?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.