FIFA17: Versenyezni akarok, hol kezdjem?

Még sose versenyeztél FIFA-ban, de kipróbálnád magad? Mutatunk pár lehetőséget, hogy kezdj bele!

Minden, e-sporttal játszó játékos elgondolkozik egyszer azon, hogy "vajon mi lenne, ha kipróbálnám magam valamilyen éles versenyen is? Vajon jobb vagyok, mint a többiek?" Ebben szeretnénk most tanácsot adni nektek, méghozzá FIFA17-ben! Mutatunk néhány felületet, hogy ha versenyzésre adnátok a fejetek és már unjátok a beépített Online Season játékmódot vagy az UT-t, akkor milyen lehetőségetek van arra, hogy élesben is kipróbáljátok magatokat, akár nemzetközi porondon! 

ESL

Az ESL-t nem kell bemutatni senkinek, aki picit is jártas az e-sportban. A világ egyik legnagyobb oldala, ahol egy regisztrálás után bármelyik játékban megtaláljuk a nekünk való kupát. Így van ez a FIFA szekcióval is, teljesen mindegy, hogy mobilon, konzolon vagy PC-n érezzük magunkat erősnek. Minden héten minden platformon több kupával jelentkeznek a szervezők. Több fajta játékmódot is kipróbálhatunk, vannak pénzdíjas versenyek is bőven! Játszhatunk az UT csapatunkkal, a Pro Club együttesünkkel vagy egyedül Online játékmódban is. Kupasorozatok végtelen sora vár minket minden héten. Most vasárnap például nagy összeurópai 1v1 lesz PS4-en, már most több mint 1700 játékos nevezett, köztük 5 magyar is!

GamerPro

A GamerPro egy telefonos alkalmazás amelyen keresztül ingyen hívhatunk ki másokat, vagy pénzért pénzdíjas versenyen vehetünk részt. Az app magyar fejlesztők fejéből pattant ki és egyre csak növekszik. Aki érzi a potenciált magában tegyen egy próbát a Modular Tournamenten. Aki csak hobbi játszótársat keres, az maradjon a sima kihívásnál.

FVPA

Akinek van egy ütőképes gárdája, vagy csak szeret a haverokkal Pro Club-ozni annak ajánljuk az FVPA magyar bajnokságát. Már a második szezonját futja a liga és a kupa PS4-en, de most indult az XBox-os széria is, szóval a konzolosok szerelmesei gyorsan megtalálják majd itt a számításaikat! Ezeknek a meccseknek egy részét egyébként közvetítjük itt az Esport1-en, szóval lehet, hogy te leszel a következő felfedezett válogatott játékos! Ha pedig igazán jó vagy a csapatoddal, akkor csapathatjátok az európai kupákban, a Pancser Police például a legjobb 8-ig ment az EL-ben a legutóbbi kiírásban! 

Szóval, indulás versenyezni, minden hétvége tele van lehetőségekkel! :)

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!