Nintendo-ra is jöhet az új CoD?

Beszáll a Call of Duty bizniszbe a Nintendo? 

Azt már egy ideje tudjuk, hogy érkezik a legújabb rész a Call of Duty szériából, illetve azt is biztosra vehetjük, hogy visszatérünk a II. világháborúba. Eddig a játék a már jól megszokott platformokon, Xbox One-on, PlayStation 4-en és PC-n volt elérhető, ám most már a Nintendo is szeretne egy szeletet a tortából, tudtuk meg a közösségi médiából. Volt már próbálkozás a részükről, amikor is a Black Ops II. óriásit bukott Wii U-n. Ennek ellenére újabb próbálkozást tesznek a fejlesztők. 

A pletyka onnan ered, hogy a korábban a Modern Warfare Remastereden és a Black Ops 3 PS3-as és Xbox 360-as portjain dolgozó Beenox csapata publikált egy fotót a közösségi médiában, melyen a csapat több tagja a kanadai hadsereg katonáival pózolt, akik egyik aktuális munkájukhoz nyújtanak szakmai segítséget. Az egyik fejlesztő pedig egy Call of Duty: WWII-es pólót visel.

Ha ez még mindig nem lenne elég számunkra, újabb érdekességgel bővült a Call of Duty hivatalos oldala. Korábban összekapcsolhattuk fiókunkkal a Nintendo-s játékprofilunkat, azután pedig teljesen eltűnt az oldal funkciói közül. Viszont mára ez ismét elérhető, nem véletlenül. Igaz, egyik fél részéről sem érkezett még hivatalos bejelentés, de egyes források szerint a 2 órásra tervezett E3-as Nintendo Direct során be is jelentik a Switchre készülő változatot. 

callofdutyww2-esport-konzol-pc-santiago-nintendo-switch

Az, hogy mennyire lesz életképes az ötlet, miszerint egy sokkal gyengébb hardverrel rendelkező masinába akarják átültetni a játékot, még kétséges. Ti mit gondoltok? Játszanátok CoD-ot Nintendo-n?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!