Videó: Karrigan legrosszabb meccse valaha

Videó: Karrigan legrosszabb meccse valaha

Nem ment a dánnak tegnap, de a közösséggel együtt szórakozott teljesítményén.

A 16:1 mindig jó eredmény az egyik félnek és borzalmas érzés a vesztes csapat számára. Azonban Karrigan duplán is kapott okot arra, hogy magába nézzen az ECS csoportkörös mérkőzést követően!

5 csapat helye már biztos az ECS Season 3 döntőjében

Három európai és két amerikai együttes már biztosan ott lesz Londonban.

A tegnapi fordulóban találkozott egymással a világ két legjobb csapatának tartott FaZe és az Astralis, ahol Trainen és Nuke-on mérték össze tudásukat. Azonban az első pálya korántsem úgy sült el, ahogyan azt az európai zászló alatt játszó Karriganék elképzelték. Az eredmény egy fájdalmas 16:1 volt, ez már önmagában is elég arra, hogy egy csapatot soha nem látott mélységbe taszítson, de azért a legjobbakkal is megesik.

Viszont az irányító szerepben tündöklő Karrigannek sikerült élete legrosszabb teljesítményét produkálni: 1-17-ben végzett 0.05-ös HLTV ratinggel. Ebből pedig akkora mém kerekedett, hogy a CS:GO redditet szinte azonnal meghódította a téma. Sőt, egy lelkes néző még összevágta egyetlen fragjét is egy kisfilmbe:

Az már biztos, hogy nem ez lesz élete legnagyobb büszkesége, de a rajongók megnyugtatták, hogy legalább 100%-os fejlövési aránya volt, ami igen szép eredmény. Kár, hogy egyetlen fragnek köszönheti. A pálya után látszódott, hogy le van törve, de ő is érezte a helyzet komikus oldalát így nem pánikolt Twitteren:

Ezután megnyerték Nuke-ot 16:10-re és ez visszahozta az életkedvét. Főleg az a tény, hogy sikerült 16-szor többet lőnie, mint Trainen:

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!