Stream snipe botrányba keveredett Amnesiac és a görögök legjobbja

Egy online Hearthstone versenyen "lestek rá" az amerikai játékosra.

Az amerikaiak ifjú Hearthstone-titánja, Amnesiac tegnap este úgy döntött, élőben streameli, ahogy egy online kupán játszik - ekkor azonban még aligha sejtette, hogy egy ízletes botránynak fog megágyazni ezzel.

Már a Top 8-ban járt az Open Cupon, vagyis értékes HCT-pontokért ment a harc, amikor összekerült a görögök egyik legjobbjával, a Hearthstone Global Games-válogatottat is vezető Likeaßawse-szal. Egy ideje már zajlott a meccs, amikor az egyik néző érdekes dologra hívta fel a figyelmet: Likeaßawse stream snipe-ol, vagyis élőben nézi ellenfelét - az alábbi kép is ezt bizonyítja.

Amnesiac akkor sem állította le a közvetítést, amikor az egyik néző felhívta erre a figyelmét: azt mondta, hogy ha valóban a görög játékos az (a Twitch-felhasználó stimmelt), akkor az az ellenfelét minősíti, hiszen egy profi Hearthstone-osról van szó, aki ezzel is rontja a reputációját. Az összecsapást végül Likeaßawse nyerte, Amnesiac pedig kiesetta versenyről.

Az amerikai játékos az esetet követően a Twitteren is kifejtette a véleményét.

"Kiderült, hogy tényleg ő volt az. Azt gondoltam, hogy nem snipe-olna a Top 8-ban, mégis csak a görög HGG-csapat tagjáról van szó, de úgy tűnik van, akit ez sem izgat."

Ti mit gondoltok, elfogadható az, amit Lifeaßawse csinált? Vagy Amnesiac volt felelőtlen, amiért késleltetés nélkül streamelte a versenyzését?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!