Így kell egy igazán ütős NA LCS hype videót csinálni

Így kell egy igazán ütős NA LCS hype videót csinálni

Mi magyarok örülhetünk a magyar nyelvű Csacsi videónak, de az NA produkciós iroda megint megmutatta miért ők a jobbak ilyen téren.

Tegnap jött ki az EU LCS trailer-je a nyári szezonra, amit egy az egyben az UOL toposának, a magyar Vizicsacsinak szenteltek, aki ráadásul magyarul beszélhetett. Ez persze külön pozitívum nekünk magyaroknak, aminek persze örülünk, de ha igazán őszinték akarunk lenni és külsős szemmel nézzük elfogultság nélkül nem igazán lett annyira ütős maga a videó.

"Ez a mi szezonunk"

Vizicsacsi magyarul promózza az EU LCS-t. Kezdődik a nyári szezon, a vb a tét, hype!

Erről már korábban is írtunk, többek közt a két régiót érintő nézettségi adatok terén, hogy miért szárnyalhatja túl ennyire Észak-Amerika az öreg kontinenst és ez is a probléma része lehet, az európaiak nem tudják izgalmasan átadni a játékosok történeteit, a csapatok közti rivalizációt, vagy csak simán eladni az adott régiót, mint "terméket". 

Ebben a tekintetben az NA produkciós iroda, de talán még közvetítő brigád is mindig mérföldekkel jobb volt, hogy hogyan tegyék izgalmasabbá az ottani történéseket. Nincs ez másképp a mostani két régió hypevideójánál sem, ahol az amcsik megint kitettek magukért. Igazi szenvedély és hátborzongató üzenetet hordoz a rövid alkotás, szemben egy darab játékos monológjával, ami nem biztos, hogy minden nézőt meg fog annyira hatni, főleg ha épp nem UOL, vagy Vizicsacsi rajongó.

Csak viszonyításképp a szezonnyitó videó az EU részéről is eszméletlen jó lett, nekem személy szerint borsódzott hátam tőle, úgy tűnt végre mi is felzárkóztunk nyugati társainkhoz, de eddig úgy tűnik, hogy csak egyszer volt Budán kutyavásár.

Ti mit gondoltok, melyik sikerült jobban, a Csacsis, vagy az NA LCS videó?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!