Videó: Az ajtófélfába ragadó UMP-n röhög mindenki

Videó: Az ajtófélfába ragadó UMP-n röhög mindenki

Valahogy mindig történnek hibák a nagy versenyeken, most az első nap legfontosabbjait gyűjtöttük össze.

Sajnos, ahogy az lenni szokott előfordult egy-két bug az EPL dallasi döntőjének első napján is. Ezekből szemléztünk.

Az első komolyabb hibát az SK vs Cloud9 mérkőzésen láthattuk, mely a legelső meccs volt a menetrendben. A harmadik körben force buy-on volt a C9 és egy megosztott A támadást terveztek, amikor is a füst, ami középre érkezett valamilyen okból kifolyólag hibás volt és az amerikai játékosok körvonala átlátszódott rajta. Ennél többre pedig nem is volt szüksége fernek, azonnal bedarálta a támadást és emiatt a Cloud9 elbukta a kört. Ráadásul a mérkőzés végéig szenvedtek emiatt, végül 16:7-re kaptak ki.


Forrás: ESL

A második hibát sem sokkal később fedeztük fel, ez szintén egy Cloud9 mérkőzésen történt, ám ekkor az ő javukra vált a hiba. A G2 elleni meccsen shoxot találta meg egy molotov Infernón, banánban. Ő reflexből rá is vágott egy füstgránátot, azonban az nem oltotta ki a tüzet, hanem elpattant róla, így meghalt. Ismét kulcsfontosságű esetről van szó, hiszen shoxnak fontos szerepe volt a körben, ő kapta volna oldalba a forgó játékosokat, míg a többiek bemennek A lerakóra. Azonban így körbe tudták fogni a franciákat, akik elbukták a kört, sőt később a meccset is, 16:4-re.

A harmadik és egyben utolsó a listán már nem zavarta meg a játék folyamát a játékosok számára, ám annál nevetségesebb eset volt. Az SK-fnatic mérkőzés egyik körében valamilyen csoda folytán egy UMP beleragadt az ajtó félfába Cache-en, nyikornál. Igazán komikus, hogy ilyen egyáltalán valaha megtörténhet, főleg profi meccsen!

Reméljük, hogy a második nap már hibamentesen zajlik le és szebbnél szebb megmozdulások döntik el a köröket!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!