Meglepetés kiesők az Pro League LAN csoportkörében, itt a playoff magyar menetrendje!

A G2 és a North egyelőre biztonságban, a rájátszás első körében kiderül, hogy lesz-e amerikai csapat is a Top4-ben!

Már a csoportkörökben óriási küzdelmeket láthattunk, és bizony favorizált csapatoknak is távozniuk kellett! Az elsőn napi gyengélkedés után a G2 magára talált és az összes maradék mérkőzését lehozta, sőt, csoportelsőként azonnal a legjobb 4 közé lőtték magukat! De ne szaladjunk ennyire előre, nézzük, mi történt pontosan!

Az "A" csoportban az SK, az nV, és a Fnatic között kialakult pontegyenlőség és körbeverés miatt tie breaker fordulóra került sor, ami annyit tett, hogy MR3-ban, Train-en küzdöttek meg egymással az alapszakasz után. A franciák végül erőt demonstráltak és a svédeket, valamint a brazilokat is legyűrték. Végül pedig az SK is simán verte a Fnatic-ot, ez pedig azt jelenti, hogy a major óta a LAN szférába frissen visszatérő Fnatic nem ezen a rendezvényen fog újra régi fényében tündökölni. 

 

A Cloud9 borzalmas szereplése viszont abból a szempontból érdekes, hogy ráerősíthet a korábban felröppent pletykákra, miszerint Shroud 1 éven belül befejezi profi karrierjét. A gyenge LAN szereplés biztos, hogy nem javít Shroud helyzetén, maximum felgyorsítja a döntési folyamatot. Az Immortals kiesése nem meglepő, fnx-et nem lehet két hét alatt pótolni.

A "B" csoportban is történt meglepetés, ugyanis a Natus Vincere 2-3-as állással, ezúttal is elvérzett, mint korábban oly sok LAN versenyen már. Idén még semmit se mutattak, a januári major tornán az 5-8. helyen végeztek, Úgy tűnik, GuardiaN-éknak továbbra se megy offline. A mouz viszonylag könnyen, 4-1-es felállással második helyen végzett és végül a Liquid-nek is meglett a továbbjutás! 

Tekintve, hogy az elmúlt két napban milyen szép lövések és kevésbé szép játék hibákat láthattunk, összeállítottunk nektek egy montázst erről!

Ne feledjétek, hogy továbbra is lesz élő magyar közvetítés az ESL Pro League dallasi döntőjéről! Ma 19 órától SK vs. mousesports BO3 összecsapással várunk Titeket! 

Élő videó megtekintése innen: ESL_esporthuCS – www.twitch.tv

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!