Határozatlan időre visszavonul Krepo a kommentálástól

Határozatlan időre visszavonul Krepo a kommentálástól

Az MSI alatt futótűzként terjedt végig az interneten Krepo fotósorozat, amin meztelenül pózolt, érthetően az MSI-t nem fejezte be és elcsendesült egészen eddig.

Majd két hétig semmilyen nyilatkozatot nem hallhattunk vagy olvashattunk sem Krepo-tól sem pedig a Riot Games-től. Próbáltak időt adni valószínűleg arra, hogy kicsit elüljön a vihar. Az EU LCS azonban tegnap délután elkezdődött és Krepot nem láthattunk a képernyőn, sőt mi több, a kollégái, minden bizonnyal erőteljes utasítások után, semmilyen említést nem tettek róla, mintha ott se lett volna valaha.

Mi lesz veled, Krepo?

Aioween | 17/06/01 15:11 Nem ez az első alkalom, hogy valamilyen gyanús ügybe keveredik az EU LCS korábbi sztárjátékosa, manapság pedig már inkább kommentátoraként ismert Mitch "Krepo" Voorspels, de most akkora slamasztikában van, hogy még az is megkérdőjeleződött, hogy a Riot alkalmazza-e még. Hogy mi kavart ekkora port?

A több mint 10 napig tartó csendből lehetett sejteni, hogy valami készülőben van, de az nem volt biztos, hogy végül mi lesz kimenetel. A tegnapi hiánya már elég sokat elárult a helyzetről, nagy valószínűséggel sem a Riot, sem pedig ő maga nem akart képernyőn megjelenni, a twitch chat így is vele volt tele az EU LCS alatt. Az viszont kissé meglepő lehet, a helyzet jogosságától függetlenül, hogy határozatlan időre visszavonul, ami könnyen akár végleges lehet, legalábbis ami a kommentálást illeti.

Szerencséjére az e-sport immár egy elég nagy iparág és rengeteg olyan munkalehetőség van benne, ami kevesebb rivaldafénnyel jár és kicsit a háttérben tud maradni. Egyébként a Tweetben azt mondja, hogy közös megegyezés alapján jutottak erre a döntésre, aztán, hogy ebből pontosan mennyi igaz, azt döntse el mindenki maga. Egy biztos, a szünet jót fog tenni neki, ilyen körülmények között erőltetni a képernyőn való szereplést akár végleg is tönkretehette volna a karrierjét, így legalább nem fognak annyira foglalkozni vele az emberek. Egyben megköszönte a rajongóinak az eddigi kitartását és hogy végigkísérték ezen a hosszú úton, valamint kollégáinak is a több éves közös munkát.

Krepot el lehet ítélni azért, amit tett, de egy dolgot nem lehet elvenni tőle, mégpedig azt, hogy egy fenomenális caster volt, jó játékérzékkel, amit elő is tudott adni egy oktató és egyben szórakoztató stílusban.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!