Kezdődik a Lenovo Legion Kupa online selejtezője

Kezdődik a Lenovo Legion Kupa online selejtezője

Órákon belül összecsapnak az ország legjobb Overwatch csapatai!

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Lenovo Legion Kupa szegedi és budapesti PlayIT állomásán CS:GO helyett, az Overwatch kap majd Lan versenyt. A június 11.-én tartandó szegedi rendezvény offline döntőjének nyílt selejtezője pedig a mai nap, délután 3 órától kerül megrendezésre.

CS:GO helyett Overwatch: itt az ideje, hogy megmutassa magát a közösség!

A Lenovo Legion Kupa pécsi állomásán ezúttal az Overwatch jut szerephez.

Az online mérkőzések egyenes kieséses rendszerben és Bo3 formátumban, azaz két nyert pályáig tartanak majd, az offline döntő viszont már Bo5 lesz. A pályák banolásos módon kerülnek kiválasztásra az owdraft oldalán és a szabályzat megfelel a professzionális Overwatch bajnokságok követelményeinek.

Jelenleg nyolc csapat várakozik biztosan az ágrajz megjelenésére, köztük a tavaszi MondoCon-t megnyerő Wonder Starg e-Sports, vagy az Overwatch Contenders nyílt kvalifikációján induló Team Plague, négy további alakulat pedig függőben van. A nevezők listáját és minden további információt az esemény battlefy oldalán megtaláljátok.

A közvetítést a The War Room Twitch csatornáján tudjátok majd nézni délután 3 órától, a kommentátorok pedig BugBear és Drakolych lesznek.

Élő videó megtekintése innen: thewarroomhu – www.twitch.tv

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!