Milyen hősöket bannolnának ki egy életre a profik?

Mindenkinek megvan a maga mumusa, vagyis az a hős, akit a háta közepére sem kívánna és ha tehetné, úgy ahogy van, kirakná a játékból. Vajon a profik kitől tartanak?

Pontosan erre a kérdésre keresték a választ, amikor megkérdezték a profikat, hogy ők kitől szabadulnának meg a leginkább. Több mint 130 hős van a játékban, amit lehetetlenség teljes egyensúlyban tartani. Éppen ezért sokszor kiégünk egy-egy karakteren, lehet azért, mert túl OP, vagy azért mert a mi kedvencünk nem teljesít jól ellene, vagy egész egyszerűen nagyon idegesítő és frusztráló ellene játszani.

Mit leshet el az EU és az NA LCS a koreaiaktól?

Ben | 17/06/03 12:30Az LCK már egy ideje megy, lássuk ott mik a legnépszerűbb hősök, amiket az EU és NA LCS is átvehet. Az EU LCS-ben már túl vagyunk két napon és az óceán másik oldalán is lement két meccs.

Az okok száma szinte végtelen, régen Ryze-t, meg Dariust utálták azért, mert "zongorakarakterek" voltak, vagyis csak végig kellett fetrengeni a billentyűzeten kis túlzással és valaki meghalt, hasonlóan, mint a régi Katarinánál. Teemo szinte állandó szereplője az ilyen listáknak, de a Riven és Yasuo, a két kardforgató is gyakran tiszteletüket teszik. 

Ugyanúgy emberek a profik is és bár lehet, hogy hozzánk képest egy teljesen más szinten játszanak, de bizony néha nekik is tele lehet a hócipőjük egy-egy karakterrel. Nézzük, ki mitől is tart igazán.


Thrashy szíve szerint Evelynn-t vágná ki, mivel az állandó láthatatlanság nagyon megnehezíti az ellene való játékot. PerkZ nincs valami jóban Maokai-al, ezért őt bannolná. Febiven-nek Quinn állandó szárnyalásából és konstans jelenlétéből lett elege solo que-ban, KaKAO pedig úgy gondolja Shen egy mocskosul jó hős. Exileh legkevésbé kedvelt hőse Kha'Zix, az orosz Likkrit pedig a halacskától, vagyis Fizz-től válna meg, mert túl sokszor tréfálta meg solo que-ban. Cabochard az egyik legidegesítőbb supportot, Malzahart küldené el máshova, mert állandóan QSS-re kényszíriti az ellenfeleket. xPeke pedig ki nem állhatja Ryze-t. Az első változata hülyeség volt, aztán a második változata még nagyobb hülyeség lett, ezután harmadjára is más lett, nerfelték és még mindig hülyeségnek tartja. 

Ti melyik hőstől szabadulnátok meg végleg?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!