Érkezik az Overwatch kínai változata és eddig borzalmas - videó

Az Overwatch sikere megjelenése óta töretlen és egyben méltó utódja a Team Fortress 2-nek, éppen emiatt megpróbálták lemásolni.

A tavaly május végén kiadott Overwatch rengeteg játékost fogott meg alig egy év alatt és persze a számokat is hozza rendesen a Blizzardnak. Ahogy az minden sikeres játékkal lenni szokott, előbb-utóbb jönnek az olcsó másolatok, melyek nagy része egy idő után persze elvérzik.

A legjobb csapatnevek az Overwatch Contenders-en

Indul a Contenders, lássuk ki tud jobb poént gyártani csapatnévnek.

Sokan a Hi-Rez Paladins játékát is annak nevezik, és bár vannak benne hasonlóságok, közel sem annyi, mint ebben a Hero Missionben. Talán ezen, vagy szimplán az OW eddigi sikerein felbuzdulva alkotottak valami hasonlót - és egyben sokkal rosszabbat - a kínaiak, akik összerakták a Hero Missiont. A játék meg se próbálja titkolni, hogy honnan ered, néha érdekesen kezelik a licenszeket Kínában, mivel már a logó is hasonlatos, a bejelentkező képen pedig hőskeverékeket láthatunk. Ott van például Soldier:9527 (ez biztosan újabb verziószám), McCree-nek egy női változata, Winston a tinédzser korában és valamiért a Final Fantasy Sephiroth-ja is megjelenik, a másik oldalra még a Marvelből is befért Hawkeye és az új Mad Max film főgonosza is.

A Hero Mission még nem játszható, de a karaktereket már most meg lehet nézni, valamint kiélvezni a tökéletes angol fordítást. Ennyi erővel hagyhatták volna az egészet kínaiu,l mert a mondatok így se sokkal értelmesebbek. Egy-egy majdnem eredeti karakterötlet azért bekerült a játékba, de nem vitték túlzásba a képzelőerőt. Ott van például McCree női megfelelője, Ranger: Jenny. A fontos dolgok a részletekben vannak elrejtve, éppen ezért a fegyverét nem Peacemakernek, hanem Peace Messengernek hívják, mert a hölgy egy futár. 

By the wind who: King of the Eye (igen, ez a teljes neve) pedig egész egyszerűen Hanzo, az összes képességével, aki éppen Hawkeye-t cosplayel. A Mad Max karakter pedig nemes egyszerűséggel egy Roadhog, csak átkeresztelve, és kapott egy csinos új maszkot, valamint fehér hajbeültetést. Winstont Panda Warrior: Panta-nak hívják, még szerencse, hogy a készítőknek nem jutott eszébe a Kung-Fu Panda, különben szegény Winston sminkben járhatna élete végéig. 

Érdemes végignézni a videót, rengeteg easter egg van még benne, amin én személyesen nagyon jót virultam.

Ti azért kipróbálnátok ezt, ha játszható lesz a poén kedvéért?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!