Huni:

Huni: "Mostantól többször engedik majd, hogy Lucian-t válasszak"

Huni mindig is szerette a különleges választásait top-on, ilyen volt például a Lucian, amivel sikerült meggyőznie csapatát, ezért többször láthatjuk tőle.

Elsőre persze csak egy mókás pick-nek tűnhet, de ami azt illeti elég komoly felkészülés előzte meg a behozatalát, mondhatni tudatosan gyakorolt vele, hogy eljusson egy megfelelő szintre.

Piglet: "Az NA játékosok ész nélkül ugranak be harcokba és elrontanak mindent"

Aioween | 17/06/06 11:00 Piglet többször is szóvá tette már, hogy nem éppen elégedett a jelenlegi helyzetével, sőt még olyat is nyilatkozott, hogy ha idén nem nyernek semmit, akkor nagy valószínűséggel visszavonul a szezon végén. A tavaszi szezonban majdnem kiesett a csapat, így elég kevés eséllyel indulnak a VB-re, ahhoz az egyetlen esélyük nagyjából az, ha megnyerik a nyári szezont.

Vasárnap mutatta ezt be nekünk a bbq Olivers elleni 2-0-ás győzelmük során, ahol első győzelmét is produkálta vele a mostani szezonban. Korábban ugyanezt a picket már az Immortals színeiben is megmutatta nekünk, bár akkor inkább szórakozás volt a részéről, semmint tudatos készülés, elvégre az ottani játékszint miatt elég sok mindent megengedhetett magának ő is és csapata is. 

Egy interjúban adott válasza szerint úgy érzi, most már komolyan és a koreai kompetitív szinten is magabiztosan tudja hozni ezt a karaktert és jó érzéssel tölti el, hogy egy ilyen meghatározó választása akár jól is elsülhet.

A top Lucian egy nagyon különleges választás a számomra, szoktam néha solo que-ban is játszani, de mostantól többször is engedik majd, hogy Lucian-t válasszak a topon. Onnan jött az ötlet egyébként, hogy Lucian elég jó counter Kennen-re. Scrimmek során sokat gyakoroltuk és még az MSI-n is. Sajnálatos módon ott az összes csapat kitiltotta Kennen-t így nem volt alkalmam kipróbálni, csak úgy játszottam mint eddig. Nagyon büszke vagyok magamra, mert be tudtam bizonyítani, hogy a top Lucian nem egy rossz választás.

A mostani metában játszott AD Kennen legnagyobb erőssége a gyors ösvénytolásban rejlik, valamint abban, hogy nagyon jól veszi fel a versenyt a legtöbb tank ellen, ami lényegében a topon játszott hősök felét érinti jelenleg. Egy olyan hős, mint Lucian, aki képes erre a saját eszközeivel válaszolni, sőt még erősebb is az ösvényen, nagyjából ki tudja szedni a játékból Kennen-t, mint veszélyforrást.

Huni kitért a Samsung elleni verességükre is. Bár nem konkrétan a beosztásukra akarta fogni, ami eléggé megviselte a játékosokat, de ez a faktor is részt játszott abban, hogy végül kikaptak. 

Jó lesz majd erről beszélni, ha már nyertünk, de egyelőre nem igazán értem az okát annak, amiért kikaptunk. Azt hozzá kell tennem, hogy elég brutális volt ez a beosztás így, hogy gyakorlatilag egy hetünk volt játszani az MSI után. A csapat még nem igazán barátkozott meg az új patch-el, ami az új Herald-ot és persze az új tank tárgyakat is érintette. Eléggé lehangoló, hogy nem volt elég időnk gyakorlásra a Samsung elleni mérkőzések előtt, de tudásban úgy érzem továbbra sem vagyunk hátrányban. Szóval erre majd inkább akkor térjünk vissza, ha már a magasba emeltük a nyári szezon kupáját.

Azóta a csapat úgy tűnik helyreállt és a tőlük megszokott szintet tudja hozni a meccseken.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!