Még négy napig lehet nevezni a Mondo Games-re!

Június 12-ig lehet még nevezeni a Mondo Games-re, ahol értékes nyereményeket osztogatnak majd összesen 100 000 Ft értékben, plusz rengeteg RP-t!

Ezt követően lezárul a nevezés és elkezdődhetnek az online selejtezők, ahonnan előbb-utóbb kikerül majd az pár szerencsés csapat, akik július közepén a színpadon is megmutathatják magukat a döntőben.

Csütörtöktől már mindenki 10 hőst bannolhat a meccsein

Aioween | 17/06/07 13:00Kompetitív szinten már év eleje óta láthatjuk, egyes szervereken már bemutatták, de holnaptól a világ minden táján 10 ban lesz a meccsek előtt. Magát a rendszert már korábban napvilágra hozták, hogy hogyan is fog kinézni.

Először csoportkörökkel kezdünk, ami nagy valószínűséggel a nevező csapatok számától függ majd. A csoportokból összesen 8 csapat jut tovább, utána jöhetnek a legjobb 8 közötti összecsapások.

Ez a fázis úgymond két körös lesz, vagyis lesz győztes és vesztes bracket. Az összes meccs Bo3 lesz a csapatok között, szóval legalább 2 győztes meccs kell a továbbjutáshoz, aki pedig kikap, az még próbálkozhat egyszer az alsó ágról is. Az online selejtezők rögtön a nevezés lezárása utáni napon kezdődnek, vagyis június 13-án. Egyelőre 6 csapat nevezett a versenyre, úgyhogy hely még akad bőven, aki pedig nevezni szeretne, azt a battlefy.com oldalon teheti meg, a teljes szabályzat pedig az alábbi linken érhető el.

Ami a díjazást illeti, összesen 100 000 Ft-ot osztanak ki a döntőben a csapatok között, valamint RP nyereményeket. Maga a döntő már offline esemény lesz július 14-15 között és összesen 4 csapat vesz rajta részt, melyet a nyári Mondocon keretein belül lehet végigkísérni a LoL-os színpadon és minden bizonnyal online formában is a Twitchen keresztül.

Ti neveztetek már?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!