Újabb sztárfocista láthat fantáziát az e-sportban

Újabb sztárfocista láthat fantáziát az e-sportban

Az e-sport egy folyamatosan bővülő iparág, egyre többen látnak benne fantáziát. Nagy nevekből nincs hiány, viszont úgy tűnik, újabb nagy névvel bővül az e-sport.

Nap mint nap jönnek a hírek az új szponzorokról, akik az elektronikus sportban látnak fantáziát. Hogy csak a legnagyobbakat említsem, ilyen a Coca Cola, az Audi, a VISA és rengeteg más cég és magánszemély. Legutóbbi felkapott hír az volt, hogy Neymar LoL csapatot készülhet venni, miközben szabadidejében aktívan Counter-Strike-ozik.

Neymar lehet a következő, új LoL csapattulajdonos a láthatáron

A brazil futball szupersztár érdeklődését is felkeltette az esport népszerűsége.

Úgy látszik, a katalán csapat ősi riválisa, a Real Madrid egyik sztárja is hasonlóan gondolkozik, aki egy viszonylag (sőt nagyon! – a szerk.) árulkodó képet posztolt az Instagram oldalára. A képen a brazil Casemiro-t láthatjuk, egy (vélhetőleg) házi LAN-on Counter-Strike-ozni. Ha ebből szeretnénk kicsit következtetni, nem lenne elképzelhetetlen az sem, hogy Casemiro (is) az elektronikus sportot támogatók közé áll.

(Forrás: Casemiro (@casemiro_oficial) Instagram)

Személy szerint én örülök Casemiro döntésének, hiszen az e-sportok elfogadottságának mindenképp jót tesz, hogy 1-2 híresebb név vagy márka is beáll az elektronikus sportok mögé.

Mit gondoltok, fogja támogatni Casemiro az e-sportot, vagy csak egy villámlátogatás volt? Ha igen, milyen formában?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!