Shook nem is egy, hanem rögtön két Baront is elcsent egy meccsen

Shook nem is egy, hanem rögtön két Baront is elcsent egy meccsen

Tavasszal a Giants! tündökölt a baronlopó szerepben, nyáron ezt a helyet a NiP vette át, azon belül is Shook, a dzsungeles.

Sok port kavart a NiP érkezése az LCS-be, főleg miután kiderült, hogy a Fnatic Academy felvásárlása után senkit nem tartanak meg a csapatból és egy teljesen új felállással kezdik meg a pályafutásukat az EU LCS-ben.

G2 vs Fnatic, a tét az EU LCS szimbolikus koronája

Aioween | 17/06/08 10:30 Az első hét első meccsén kicsit gyengélkedett a G2 a Roccat ellen, de azt is hozzá kell tenni, hogy három cserével játszottak (Send0o, loulex és Blanc) mivel Trick, Expect és PerkZ kaptak egy hét pihenőt, valamint időt, hogy meglátogassák a családjaikat.

Most csütörtökön a Misfits ellen kellett felvenni a kesztyűt a srácoknak. A találkozó eredménye végül 2-0 lett a Misfits javára, de a második meccs az minden volt, csak nem egyoldalú. Első alkalommal PowerofEvil-ék egy elég egyértelmű győzelemmel zártak, de a másodiknál már a NiP is észbekapott, főleg Shook.

Elég hosszúra nyúlt a meccs, így többször is tiszteletét tette a pályán a Baron Nashor, amit az újonnan Misfitsbe érkezett Maxlore minden igyekezete ellenére is el tudta lopni Shook, ráadásul kétszer egy meccs alatt.

A teljes összecsapás legfontosabb mozzanatait az alábbi videóban találjátok, az említett lopások pedig 9:03-tól és 9:56-tól kezdődnek, érdemes őket figyelmesen megnézni, mert Shook nagyon jól látta át a helyzetet és az akadályozási kísérletek ellenére is eltulajdonította a lila gyík erősítését.

A rajongók kicsit szomorúak lehetnek, hogy két ellopott Baron mellett sem jutott el a széria a harmadik meccsig, de az biztos, hogy a Misfits szívéről nagy kő esett le a második Victory felirat után, valószínűleg könnyebb meccsekre számítottak. Ami a NiP-et illeti, a kezdeti kétkedések ellenére egy abszolút életképes csapatot láthattunk. Sok mindent kell még helyrehozniuk, de az már most látszik, hogy az ő érkezésükkel csak erősebb lett az EU LCS a tavaszi szezonhoz képest.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!