Akcióban FLASH új csapata, közepesen erős csoportot kaptak a HellCase Cup-on!

Akcióban FLASH új csapata, közepesen erős csoportot kaptak a HellCase Cup-on!

Bolgár, dán és orosz ellenfél a Defusekids kvartettjében, a tét 10.000 dollár!

Alig néhány nappal a megalakulásuk után máris pályán láthatjuk majd a FLASH által irányított nemzetközi mixet, a Defusekids-et! A HellCase Cup 5. évadában 16 csapat 4, egyenként négyes csoportban küzd majd meg június 13. és július 17. között a 10.000 dolláros nyereményalapért.

FLASH európai mixben, a defusekids csapatában folytatja!

Újjáéled a defusekids és flash lesz a kapitánya.

FLASH-ék a "B" jelű négyesben kezdik meg a menetelésüket, régi ismerősök és feltörekvő tehetségek ellen! A dán North B-csapata, az Academy, a visszatérő, régi ellenfélként ismert bolgár Imperials (egykor MK-kén futottak, bubble, spyleader, dreamer és v1c7or többek között Budapesten is jártak), valamint egy orosz gárda, az Impossible vár SKYTTEN-ékre.

A magyar kapitány meccseinek időpontjai:

  • Defusekids vs. Impossible június 16. 20:00 óra
  • North Academy vs. Defusekids június 17. 17:00 óra
  • Defusekids vs Imperials június 18. 20:00 óra

A csoportmeccsek Bo3-ban zajlanak majd, a top8 jut majd tovább a playoffba, ahol csatlakozik hozzájuk 4 meghívott csapat. Innentől egyenes kiesésben és Bo3-ban megy tovább a verseny. A győztesnek amellett, hogy nem rossz pénznyeremény (4000 dollár) jár, garantálnak egy helyet a következő StarSeries évad online selejtezőjében is.

Hellcase Cup

A többi csoportban is találunk szép neveket, talán az A jelű a legerősebb, hiszen a Binary Dragons, a PRIDE és az eXtatus nagyjából hasonló játékerőt képviselnek, utóbbiban játszik a csehek és a jövő CS:GO generációjának egyik legnagyobb tehetsége, a mindössze 14 éves Frozen. A C-ben az ESL SEC címvédő Outlaws és az Epsilon a legesélyesebbek a továbbjutásra, míg a D-csoportban starix új csapata, a Spirit emelkedik ki a többi közül.

Egyelőre az orosz közvetítés biztos, de ha lesz magyar, tudatjuk veletek :)

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!