Ha shroud visszavonul, akkor autimatic is?

Autimatic követné shroudot a nyugdíjasok közé streamjén adott válasza szerint!

Emlékeztek még arra, amikor a 23 éves shroud bejelentette, hogy 2018-ban visszavonul? Azóta sokan reagáltak a dologra, most azonban egy csapattárs is beszállt közéjük!

Shroud már a visszavonulását tervezi, ez lehet az utolsó éve

23 évesen hagyna fel a profi Counter-Strike világával.

Timothy "autimatic" Ta, a Cloud9 20 éves játékosa stílszerűen Twitch streamjén reagált shroud bejelentésére, ezt az alábbi klipen is láthatjátok:

"Ha shroud visszavonul, én is visszavonulok. Ha ő abbahagyja 2018-ban, akkor én is abbahagyom 2018-ban. Akárhová megy Mike [shroud], oda megyek én is."

Ez így elsőre, de talán másodjára is elég furán hangzik, hiszen legutóbb, amikor azt mondtuk, hogy shroud karriere még simán kihúzhat játékosként akár 10+ évet is, akkor egy 23 éves emberről beszéltünk. Most meg a 20 éves autimatic is követné a nyugdíjasok közé shroudot, akinek még több éve lehetne játékosként, mint csapattársának. Ha így folytatódik, lassan a teljes Cloud9 visszavonul!

Érdekes módon a csapat legidősebb játékosától, n0thingtól sosem hallani ilyeneket. Rajta látszik, hogy kitartó és elhivatott játékos, aki idén már a 12. évét tapossa a profi CS világában és több, mint valószínű, hogy nem vonul vissza egyhamar. A csapattársai viszont nem olyan régi veteránok, mint ő, nem is értek el annyi mindent, mint ő.


Forrás: HLTV

Ez pedig a fiatalságukkal kombinálva könnyen annyit jelenthet, hogy nem érzik elégnek a Cloud9 teljesítményeit, frusztráltak a sikertelenség miatt és nem is a csapatváltásban, hanem rögtön visszavonulásban gondolkodnak. Ez pedig komoly hiba lenne a részükről, hiszen egytől egyig remek játékosok, akik képesek lennének motivációt és nagy eredményeket találni, ha kell akár más csapatban.

Az viszont autimatic kijelentéséből látszódik, hogy bármi is történjék, őket csak csomagban lehet vinni. Ez pedig megnehezítene egy lehetséges forgatást az észak-amerikai csapatok között, hiszen egy-egy játékosnak is alig találnak helyet.

Viszont shroud visszavonulásával egy időben a C9 elvesztené autimaticot is, ez pedig számukra jelenthet kockázatot, hiszen hirtelen két hely is megüresedne a csapatban. Egyre valószínűbb, hogy valami készülhet a háttérben és a Major után ennek a következményeit is láthatjuk majd. Könnyen jöhet minden idők legnagyobb NA forgatási láza!

Ti mit gondoltok?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!